onsdag 27. april 2016

Jotun nye farger

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Jotun utvider derfor kontinuerlig sortimentet av farger som kan blandes i LADY Perfection og LADY Minerals. Totalt har vi nesten farger tilgjengelig i LADY Minerals!


I fargekartet Våre vakreste farger er over disse representert – og markert med en liten stjerne. Det handler om tankesett og livsstil.

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger , det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen.


Mer enn noensinne er vi opptatt av å gjøre omgivelsene våre personlige. Vi reiser ut i verden enten via nett eller til fots, og samler ideer og impulser som vi tar med tilbake og inn i hjemmene våre. Personlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke minst forskjellige typer glansgrader og effekter.

Nye farger fra Jotun ! Nyheter til uterommet. I år har TREBITT Terrassebeis kommet med to lekre, nye terrassebeisfarger, som bidrar til at du finner den perfekte fargen til ditt uterom. For å kunne gi komplette fargeanbefalinger til sine mest populære utefarger, har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren. De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet. Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge.


Ifølge Jotun blir nå de grønne fargene dypere, mens de blågrønne tonene også kommer inn – sammen med røde nyanser i ulik fargestyrke. NYE FARGER : Kombiner enten på langs eller på kryss og tvers – det første skaper harmoni, det andre kontraster. Også her til lands har grønne farger vært in en stund. Jotun pekte i vår på grønne farger som en av vårens fargetrender, og her stakk særlig Lady Treasure seg ut. Og vi har vel alle sukket etter fargen minty breeze?


Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og skaper helt unike atmosfærer. Fargekartet som nå lanseres byr på helt nye LADY- farger. Se våre favoritter her. Sammen danner disse en tidsriktig palett bestående av vakre farger som reflekterer potensialet og optimismen for fremtiden. Utforsk effekten av fargene og hvordan du kan kombinere ulike nyanser for en personlig fargepalett.


Fokuset nå er på gode farger som skal vare lenge og være gode å leve i. La deg inspirere av Jotuns nye farger – fra brente toner til lune, tidløse klassikere.

CALM-temaet handler om hvordan fokus på det vakre og enkle roer ne og skaper tidløse rom med en rolig. Dette er et nytt nøytralt tema. Det er på tide å roe oss helt ne fjerne alt rot og slappe av. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Tiden hvor vi valgte farger og innredning som statussymboler er forbi.


Dagens fargepalett tar utgangspunkt i det ekte og ærlige. De nye fargene er delt opp i tre temaer, som viser spekteret av ulike stiler du kan skape med det som sies å være Norges ledende interiørmaling. Temaene tar utgangspunkt i tendenser og farger Jotun mener vil prege hjemmene våre i tiden som kommer.


I Jotun vet vi hva farger betyr for våre omgivelser, og det er denne kunnskapen vi tar i bruk når helt nye farger skal lages. Vi er veldig begeistret for den nye rolige, matte malingen LADY Pure Color. Den gir rommet et godt og avslappet preg som passer godt i de fleste hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg