tirsdag 11. april 2017

Jotun fargekart hvit

En ren og nøytral hvittone. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

For hvitt er ikke bare hvitt. Hvitt er ikke hvitt ! Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.


Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


Dette er en svært populær mørkere grå tone. Er en gulaktig beigetone.

En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket. En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Full av personlighet, kvikk og stimulerende – Free Spirit er den ideelle nyansen for deg som ønsker at hjemmet skal gi påfyll av ny energi.


Et sted hvor du kan lade batteriene i påvente av spennende eventyr. Få konkrete tips til fargekombinasjoner for ditt hus og bli din egen fargeekspert. I vårt digitale fargekart kan du nå få fargeråd til hele huset på sekundet! Jotun Optimal hvit liter Med svanemerkede Jotun Optimal dekkende utendørs trebeskyttelse med med glimrende farge- og glansholdbarhet er det lang tid til neste gang du trenger male. Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt.


Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Drømmen om det hvite , perfekte huset er ofte relativt kortvarig. Skitt og forurensning setter sitt preg på malingen, og hvitfargen er ikke lenger like hvit som den en gang var.


Selvrensende husmaling utviklet for hvite hus. Jotun synes som de fleste andre, at hvite hus, bør være hvite !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg