fredag 8. april 2016

Jotun lady pure color fargekart

LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.

Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger!


Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise. Hvorfor ikke teste ut din egen kreativitet? På dette bildet rammes den høye stigen inn med en vannrett linje. Verdens storbyer bobler av.


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Harmonien av farger i CALM-paletten bringer klarhet og ro. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet. Nye malingskvaliteter. Den har en unik fargeopplevelse og nå har den blitt har den blitt enda mattere og vakrere og sikrer at du får den perfekte fargen. Finn den perfekte fargen.


Farget listverk er nytt og spennende og kan skape en helt ny innramming. Aktivt liv krever mer av våre omgivelser. Jotun designer farger. WISDOM er en dyp plommetone som virker samlende. Den er ideell til rom hvor den gode samtalen eller konsentrasjon står i fokus, det være seg spisestuen, et arbeidsrom eller et bibliotek.


En anelse humor, i form av et surrealistisk innslag, hører definitivt med. Lady Pure Color understreker følelsen av det sensuelle med sin forfinede og helmatte overflate. Et stilsikkert interiør fortjener den ypperste malingskvalitet.


Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. Malingen skaper en behagelig atmosfære. Kombiner fargene i paletten, og vær trygg på at nyansene harmonerer med hverandre, og gir et delikat resultat.


Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg