mandag 25. april 2016

Jotun lady våtrom

I disse filmene lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom. Se begge filmene for en fullstendig instruksjon. Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem.


Produktet anbefales kun til innendørs bruk. Underlag:Godkjent underlag i systemet er betong, puss og gipsplater.

La tørke i minst timer før mellom- og toppstrøk påføres. Tidligere malt: Rengjøres, nedmattes og avstøves. Benytt en langhåret malerrull. Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker.


Lik pris nett og butikk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.

Kjøp på nett eller i butikk. Les tester og omtaler før du kjøper. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din.


I denne filmen lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom. Monter Jotun Glassfiberstrie våtrom. Før du går løs på malearbeidet, må du huske at våtrom krever malingssystemer med helt egne egenskaper.


Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet. Med denne malingen får du alltid et godt resultat, med flotte silkematte våtromsvegger som du kan skifte farge på uten å legge inn en spesielt stor innsats. Godkjent av Byggebransjens våtromsnorm (BVN).


LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish! Lisbeth Larsen Global Colour Manager, Jotun.


VAKKER, MATT OG ROBUST LADY Wonderwall har blitt enda mattere og lar fargene komme til sin rett. Det er vel Lady Supreme Finish som er best på vinduet. I vårt forrige hus brukte vi vanlig takmaling, men det ble svertesopp rett over dusjen.


Våtrom = våtromsmaling.

Det som du sier Parkettmannen tyder bare på at det som Jotun opplyser om Lady veggmaling stemmer bra. Når fuktigheten ikke blir liggende, så tåler som regel malingen det. Børge: Jotaproff og Lady våtrom er så og si samme produktet.


Pauls Blue vi lagde sammen med FRAMA-designerne har vi klart å få til i LADY Minerals! Kalkmalingen er nå på vei ut til de fleste Jotun -forhandlere i Norge og innen midten av februar skal den være fremme hos alle som har bestilt den (og det er mange!!).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg