torsdag 21. april 2016

Antikklys

Antikklys

Har du lysestaker med antikk preg, eller bor i hus med klassisk interiør og stil, kan det være ekstra flott med antikke lys. Sett prikken over i-en på selskapet, konfirmasjonen eller festmiddagen med elegante lysestaker og tilsvarende fine festlys. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


Nye kunder, registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev og få rabatt! Få alle aktuelle tilbud direkte til din e-postadresse, pluss rabatt på din neste. Antikklys Hvit 21cm 10stk First Price. Du er kanskje også interessert i. Gjør det litt koseligere!


Svenskproduserte antikklys av 1 stearin. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


Finnes i flere farger. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Tyri lager norske kvalitetslys i klassiske farger, og har et stort utvalg av rene og nøytrale varianter.


I denne serien finner du lys i lune basisfarger som aldri. Premium LED- antikklys er hvite og leveres i en 2-pakning. Fast knallkjøp for 2. Kjøp en fjernkontroll i tillegg og få enda flere valgmuligheter! Med en fjernkontroll kan du styre alle lysene dine fra Uyuni, og du får dessuten flere funksjoner. Kronelys og antikklys.


Plastlys anbefales på steder hvor sollyset kommer inn på dagtid. Vokslys er perfekt til deg som vil ha en fest uten sot og stearinsøl. Glemmer du å slukke stearinlysene om kvelden? Da passer disse perfekt til deg. LED lysene blir ikke varme og er ikke brannfarlige.


Lørdagsleveringer faktureres med kjøregebyr på kr 35- uavhengig. Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt. Spesialister i topp kvalitet stearinlys, vi tilbyr farger, materialer og stiler for ethvert behov. Koordinert med resten av vår samling, våre lys brenner-ren, er. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.


Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Happy Moments Kjegleformet paprafinlys med farget overflate Brennetid ca. Party på vår måte Bli med i vårt globale PartyLite felleskap. Virkelighetstro antikklys i voks med svingende flamme.


Skaper et koselig og behagelig skinn innendørs. Lysene er batteridrevne med innebygd timer som gjør det enkelt å stille inn når de skal lyse. Batterier og lysestake inngår ikke.


Antikklys

Pakke med batteridrevne antikklys i hvit plast, med varmhvitt lys for innendørs bruk. Hvert lys benytter stk AA-batterier for en brennetid på ca timer. Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv.


Vi har oppdatert thanke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg