torsdag 28. april 2016

Drygolin pluss oljedekkbeis

Drygolin pluss oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis, Vegg,. Meget værbestandig oljedekkbeis som fremhever treets struktur. En ny moderne oljedekkbeis. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller.


Oljedekkbeisen har meget gode. Jotuns produkter regnes som halvfabrikata, og som sådan brukes produktene ofte under forhold utenfor Jotuns kontroll. Moderne vannavvisende teknologi. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Sammenlign pris med oss. Kjøp Jotun Drygolin Pluss oljedekkbeis hvit liter online hos BAUHAUS. Jotuns Drygolin Pluss er en oljedekkbeis som gir en ekstra god værbestandig beskyttelse og holdbarhet samtidig som at den fremhever treets struktur. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Vi selger kun hvit maling på nett. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Pigment kjønrøk 100gr 14- per stk Kjøp. Tilsatt sopphindrende midler.


Drygolin pluss oljedekkbeis

Også den nye Drygolin Pluss , som er en nylansering i mellomklassesegmentet med tradisjonelle alkydegenskaper, blir iblandet akryl gjennom en mekanisk prosess, som sørger for en vesentlig forbedret fargestabilitet. Malingen er ikke noe tryllemiddel. Yttervegger her i landet får mye juling. En utendørs oljemaling som gir meget god værbestandig beskyttelse.


Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. DRYGOLIN Pluss er en meget værbestandig oljedekkbeis med ekstra beskyttelse mot svertesopp og alger, og ekstra god farge- og glansholdbarhet. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljemaling (liter). Dette er en ny, moderne oljedekkbeis fra Jotun AS.


Den gir meget værbestandig beskyttelse som holder farge og glans lengre, og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år, avslører at kun fire av 45. Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget.


Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg