mandag 25. april 2016

Pu lakk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


PU-lakk består av to komponenter, en basedel (A) og en herderdel (B).

Royal Rylard er en høyglans blank lakk som er svært slitesterk og egnet til både innendørs og utendørs bruk. Vårt mål er å gjøre håndverkerens arbeidsdag bedre gjennom service, fagkompetanse, riktige priser og god tilgjengelighet på produktene. Mipa PU 2PU-lakk 2K med valgfri glans 2-komponent industrilakk i lastebillakk kvalitet. Velg glans og mengde i nedtrekksmenyene!


Lakken inneholder et svært godt U. Lagerstatus: Emballasje. Norbond tilbyr PU-lakk med kvalitet og finish som lastebillakk. Vi tilbyr også komplett system fra grunning via farget lakk til klarlakk.

BEGRENSET FARGEUTVALG Vi leverer lakken i standardfarger fra NCS- og RAL-systemet. Ren Service AS tilbyr PUR overflatebehandling. Dette er en revolusjonerende behandling av dine gulv, som gjør at gulv med flekker eller skader blir som nye!


PUR er en patentert behandling som oppfyller kravene til Insta 8rengjøringsnorm. Noe av det beste ved denne behandlingen er den er rask å gjennomføre. Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc.


Epifanes lakk og maling. Tomter billakk as mipalakk mipanorway lakk custompaint customlakk effectlakk effektlakk effectpaint billakkeringsfaget lakk fargehandel farge maling colour paint. Lakk til lastebil, buss og anleggsmaskiner Vi kan levere lastebillakk alle slags tette farger til lastebil, buss og anleggsmaskiner. I tillegg finnes det en del farger til personbil og varebil vi har resept på i lastebilserien.


Support følger våre normale åpningstider. Send inn spørsmål via kontaktskjema eller mail post(at)sandtec. Høyblank 2-komponent PU -klarlakk for tre, kryssfiner, glassfiber og epoksy.


Tidligere lakkert flate i god forfatning slipes lett med 280–3slipepapir. På tidligere lakkert flate i dårlig forfatning fjernes all gammel lakk. Påfør 4–lag for optimalt resultat.

Polyuretanlakk bør ikke brukes på tre med stor. Hos oss i Ski lagerføres en enorm mengde vann- og akrylbaserte base- og topplakkfarger, samt klarlakk som maksimerer effekten av høyeste kvalitet. De fleste produktene leveres med kort, medium og lang påførings- og tørketid.


Vi har også tynnerbasert lakk og spesiallakk som til f. Classic Uretan Lakk Aqua påføres best med en microfiberrulle, men også vanlig korthåret filtrulle er fullt brukbar. Både for ubehandlede og tidligere lakkerte flater. Weber Designgulv er tilgjengelig i forskjellige naturlige standardfarger, i gråskala fra hvit til antrasitt og fargeskala fra lys blå til rødbrun (terracotta).


Tror du fikk svar over, har ikke sett dette som ute-produkt her i Norge slik det ser ut som de bruker dette til. Mht ute har jeg ingen gode erfaringer med lakk , mine foreldre prøvde DD- lakk på årene til båt for mange år siden, det flssser lett av. Olje basert behandling er bedre.


Powerflexforinger er i polyuretan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg