torsdag 14. april 2016

Innrede ungdomsrom

Innrede ungdomsrom

Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Rommet er et slags friste hvor det tilbringes mye tid til lekser, musikk og venner.


Innrede ungdomsrom

Det skal gjerne uttrykke tenåringens personlighet derfor er det viktig å innrede rommet etter tenåringens smak. Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner. Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær. Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være.


En ung familie trenger hjelp til å innrede soverommet, som også brukes som kontor, barnerom og garderobe. Her får de tips til å skape både ro og orden! Med noen enkle triks ble det plass til både oppbevaring, skrivebord og seng på gutterommet på fem kvadratmeter. Det er ikke lenge siden barna sluttet i barnehagen, tenker du kanskje, men poden foran pc og datteren din, som har vært ca.


Innrede ungdomsrom

Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom ? Står helt fast, trenger hjelp til å innrede et ungsomsrom. Døren er på enden av den ene langsiden, vinduet rett ovenfor døren. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune. Lagt inn av Min stil kl. Familien ville gjerne innrede plassen under trappen til en hyggelig og funksjonell krok.


Innrede ungdomsrom

Se hvordan vi optimaliserte plassen med et kontor, kosekrok og god oppbevaringsplass til leker. Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det. Og – ingenting er umulig! Om du ikke har en kjeller, et loft eller et ekstra rom i hjemmet ditt, vil soverommet ofte ha flere funksjoner.


Det betyr at det ofte må være plass til et kontor og oppbevaring av diverse ting. Det er derfor viktig å prioritere de viktige tingene når du skal innrede soverommet. I et lite soverom er flerfunksjonelle møbler er en god ide. Daglige artikler om Ungdomsrom , gjør-det-selv,. Kanskje blir belønningen blidere tenåringer som får lyst til å være mer hjemme.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Har du liten plass, er det fornuftig å velge en seng som også kan brukes som sofa. Med en smart hjørnegavl blir sengen. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge.


Er det hester som er tingen, kan man innrede med detaljer fra stallen, som gamle hodelag, dekken som sengeteppe, hestebilder etc. Heng gjerne opp en sengehimmel, eller lag en selv av fine stoffer. Skap en hyggelig soveplass. En lyslenke eller en diskokule skaper også fint og beroligende lys når kvelden kommer.


Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han. Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. De trenger farger for å være kreative. Barnerom kan ha farger.


Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge? Ikke alle jenter ønsker seg et rosa jenterom, og tenker du litt annerledes får du kanskje også et rom jenta di vil være fornøyd med lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg