fredag 19. februar 2016

Kremmerhuset brødboks

Kjøkkenet er et møtepunkt hvor familien samles flere ganger daglig og hvor god mat tilberedes. Ditt kjøkken fortjener det beste, utstyr det derfor med koselige. Ethvert kjøkken trenger en brødboks for å holde brødet fersk og godt! Denne sorte brødboksen er både praktisk og moderne med lokket i en trefarge.


Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud.

Følg oss gjerne på sosiale medier! Du handler alltid trygt hos Kremmerhuset ! Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne ubrukte bryllupsgaver med kurv og emalje, og kundene likte det de så. Brødboks fra kremmerhuset , så god som ny:) Selges for kr100. Min rosa brødboks selges grunnet flytting.


Brødboks - bakeutstyr, kjøkkenmaskiner, kjøkkenutstyr, bestikk, kjøkkenredskaper, kniver, kjele,. Kan hentes i Bergen, ved sending kommer fraktkostnader i tillegg med kr. Bestill Bodum Brødboks hos Christiania Glasmagasin!

Du kan også betale med Vipps. Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Selv om Bodum brødboks har et pent og moderne design, er det først og fremst lagt vekt på det praktiske. Brødboksens lokk er laget i bambus og kan benyttes som skjærebrett.


Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Brødboks og boks til oppbevaring av knekkebrød. Europris - Mer til overs! Kjøpt på Kremmerhuset for ca år siden.


Lys lilla brødboks fra Kremmerhuset selges! Må hentes på Trosterud (kun min å gå fra Trosterud t-banestasjon). Mandag- og onsdagskvelder passer som regel best.


Desember står på trappene, og den søte juletiden er snart over oss. Nyt julen sammen med familie og venner. I Kremmerhuset finner du det du trenger for å skape en lun og koselig stemning.


Enten du vil pynte med det tradisjonelle røde, lys og luksuriøs pynt, eller om du vil ha en strammere look, så har vi det hos Kremmerhuset.

Hvis du har det tørt hjemme, kan det være smart å oppbevare brødet i en brødboks av keramikk eller blikk. Har du derimot god utluftning, vil sannsynligvis en brødboks i tre gjøre nytten. Julekuler for 3for 9for 14Grantre i sekk H: cm. Skap DIN jul Finn dine julefavoritter hos Kremmerhuset og skap en.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg