fredag 29. april 2016

Alterkalk

Alterkalk er et liturgisk kar til utdeling av nattverdsvin. Definisjon av alterkalk i Online Dictionary. Betydningen av alterkalk. Norsk oversettelse av alterkalk. Oversettelser av alterkalk.

Informasjon om alterkalk i gratis engelsk online ordbok og leksikon. Add a comment or suggest edits. Leave a comment or send an inquiry. You are not logged in –. Koffert til alterkalk med maks høyde cm.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp alterkalk i ordboka. Fremstilling af unika, Deres eller vores design.

En skiller også, særlig i eldre ti mellom alterkalk og sognebudskalk. Førstnevnte ble brukt under nattverd i kirken, mens sistnevnte var mindre og ble primært brukt når presten reiste ut for å gi nattverd til syke og døende. Sortimentet spænder lige fra. Den latinske indskrift på foden oplyser Denne kalk af guld har fru Christina til Araslöv ladet gøre til Guds ære for at afkøle sine kæres sjæle (dvs. lindre deres pine i Skærsilden).


Ditt søk på alterkalk ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Altarkalkar har form som eit stort beger på stett. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vi fant 1synonymer til ordet beger som du kan bruke til å løse kryssordet.


Ukjent Bolsenakorporalet som oppbevares i et rikt utstyrt relikvarium i domkirken i Orvieto er et klede knyttet til et mirakel tilsvarende liksvøpet i Torino, dog ikke på langt nær så berømt. Kiste, jernbeslått, ant. Lokket har rett toppstykke og skrå sidestykker.


Låsen virker eldre og kan være overført fra en annen kiste. Lenestol, renessanse med knoppdreiede stapler. Lavtsittende, dreiede.


Kommunene i Østfold Kart over Østfol byer og veier markert spesielt Østfold er et fylke som ligger lengst sydøst i Norge i landsdelen Østlandet.

Sundre midt i bildet, med Ål stasjon i høyre bildekant. Du søkte etter alterkalk i kryssord-ordboka. Vi fant løsningsforslag som matcher kryssordsvaret alterkalk.


På bægeret de dyder, indvendigt sindbilleder med citater fra bjergprædikenen og i bunden englen, der overvinder døden. Stilk med blomster i gennembrudt arbejde. Sølv - Tretårnet sølv, ægte sølv, sterling, korpus.


Antikviteter i Middelfart antik, netop nu. Se fotos af indeværende antikviteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg