fredag 22. april 2016

Apotek k1

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Gode tilbu tips og råd på e-post.

Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Bestill fra resept, eller finn produktet her på apotek1. Vi sender til deg eller apoteket nær deg. I vårt apotek i Tromsø vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort.


Vitusapotek K- Tromsø Karlsøyv.

Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1. Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Vitamin K finnes naturlig som K(fyllokinon) i planter, dannes ved fotosyntese Gode kilder er grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker som spinat, rosenkål og brokkoli.


Kortet har en varighet på år. Vitamin K(menakinon) produseres av bakterier i mage – og tarmkanal eller fås ved inntak av fermentert og modnet mat som yoghurt og oster. Ditt Apotek har ikke anledning til å gjennomgå og kontrollere all informasjon om produktene som finnes på produsentens nettsider, og kan derfor ikke ta ansvar for produktopplysningenes riktighet.


Er du i tvil om produktets anvendelse, egnethet, virkninger eller bivirkninger, eller dersom noe er uklart, kan du henvende deg til nærmeste Ditt Apotek. Nå kan du også bestille dine medisiner på vitusapotek. Gå til mine resepter på vitusapotek.


Logg inn med bankID og bestill medisinene dine. Velg å hente varene dine på et av våre mange. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Jobst sport Kkne grå L - PAR. Her kan barna leke mens du handler. Dagligvarer bakeri apotek kiosk caf frisr sport fritid hus hjem barn leker elektronikk. Apotek sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder. Vi i Apotek ønsker å være en viktig faktor i helsetjenesten.


Hele en av fem bruker kun solkrem på solferie, og over halvparten blir solbrente minst 1-ganger i løpet av sommeren.

Undersøkelsen viser et klart forbedringspotensiale. Spesielt de yngste forbrukerne og eldre menn må forstå viktigheten av god solbeskyttelse, sier Åse Kiellan fagsjef i Apotek 1. Vi i Boots Norge bruker informasjonskapsler (cookies) for å lagre dine preferanser og lage en bedre brukeropplevelse for deg. Informasjonen vi samler brukes til å. Nå er de spennende hudseriene Payot og Murad i hyllene hos Apotek 1. Kategori og innkjøpsdirektør i Apotek Mette Yttervik, er veldig fornøyd med lanseringen: - Det er fantastisk for oss å ta disse to unike seriene inn i våre apotek. Find et apotek nær dig Søg efter by eller postnummer og find de apoteker, der ligger tæt på dig.


Passer fint å bruke til kjole og skjørt da den ser ut som en vanlig nylonstrømpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg