tirsdag 12. april 2016

Grønne vegger

Grønne vegger

En grønn vegg er et flott alternativ, eller supplement, til sedumtak. En utvendig grønn vegg vil gi skygge for solen og dermed redusere energibehovet til bygningen. Bergknapp AS leverer innvendige og utvendige grønne vegger , designet etter kundens ønske. Levende grønne vegger. Det er suksesskriterier som en må levere godt på for at en plantevegg skal fungere over tid.


Grønne vegger

Og bli en bærekraftig løsning. Det blir også en del overskuddvann som må samles opp, dreneres bort eller resirkuleres. En vegg full av planter skaper viktige leveområder for fugler og insekter.


Fri design for grønne vegger med vaier-systemet Det store utvalget av veggfester gjør at man fritt kan variere. Vi lar oss inspirere av autentiske tradisjoner og hyller den jordnære og grønne livsformen vi ser slå rot. Vi skjenker naturen og den kommende generasjonen en tanke, og ønsker derfor å leve med grønne verdier og med omsorg for omgivelsene.


Vi dyrker det frodige og tar grønntonene med oss inn i interiøret som et tegn på tiden vi lever i. CONVEX MOSEVEGG RUND. Disse idèene kan også med fordel brukes på en balkong. Bildet til høyre viser en åpen vegg, med planter som eksponeres i åpningen.


Ved styrtregn kan grønne tak og enkelte grønne vegger holde igjen store mengder vann. Plantene fanger svevestøv, noe som gjør at luftkvaliteten bedres. De blir stadig oftere tatt i bruk av de mest framgangsrike og moderne selskaper over hele verden.


Grønne vegger

Grønne flater fungerer som byens lunger. Hva er egentlig grønne vegger ? Green Fortune bruker stoff. Biowall og panelsystemet som er en del av planteveggsystemet er utviklet i England.


De to som har utviklet systemet og innehar eierskap til patentet er i dag i hver sin virksomhet som benytter dette. Vi har i mange år samarbeidet med begge to og styrket og utviklet kompetanse sammen på fagområdet. Vi er eksperter på prosjektering, installering og vedlikehold av grønne vegger i offentlige miljøer. Har dere flere grønne vegger på gang?


Så fort vinteren er over skal vi etablere en vegg for et borettslag her i Bergen. Veggen måler om lag kvadratmeter og skal stå mellom en parkeringsplass og grøntarealet til borettslaget. Denne gangen skal vi prøve å kombinere nyttevekster, som jordbær og gressløk, med prydvekster. Man må ofte gjøre en ekstra innsats for å forklare fordelene og sammenhengen med biofilisk design og alle de direkte og indirekte fordelene som levende vegger har. Her er noen få viktige punkter.


Det er en rekke fordeler knyttet til grønne vegger både innendørs og utendørs. De grønne veggene forbedrer akustikken og bidrar til å rense luften. Bestill grønne vegger. Gressenteret samarbeider med de fremste aktørene i Europa og.


Mosekunsten er bærekraftig, vedlikeholdsfri og varer opp til år, sier hun. Mens grønne tak er forholdsvis vanlig er det mer uvanlig å bruke grønne vegger : – På samme måte som de grønne takene, vil også grønne vegger bidra til et bedre klima og gi bedre levevilkår for insekter. Kans-kje særlig i byene hvor det stadig blir mindre grønt. I kjølig lys vil den nesten se grå ut…men så skimter plutselig den grønne tonen diskret i mellom i neste øyeblikk. Dette er en grålig sjøgrønn tone.


Mørke grønne mettede farger! Fargen gir en eksklusiv stemming og den helmatte overflate understreker dette. De har enda ikke lært noe.


Ingen vil ha skruene deres så lenge de ikke klarer å benytte seg av torx.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg