onsdag 25. mai 2016

Rørets strykebrett

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Finn de beste prisene på nettet.


En annen fin detalj som gjør strykingen hyggeligere, er det fine Øko-tex-sertifiserte trekket i 1 bomull. This website uses cookies to improve your experience.

Stabilt strykebrett med strømuttak! Velutstyrt strykebrett med mange funksjoner som kommer til å forenkle strykejobben. Den gjennomtenkte konstruksjonen med strømuttak gjør at du unngår ledningskrøll!


Produktinformasjon Trekk til strykebrett 40x120cm med klipp inkludert for enkel montering. Trenger du et nytt strykejern? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser! Hos oss finner du ditt nye strykejern.


Men det problemet har jeg ikke lenger, sats på Rørets SafeSmart Superior du også!

Det har støpsel på brettet,. Store og små strykebrett. Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Rörets SafeSmart Superior strykebrett.


Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord. Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. I tillegg er den utstyrt med alt du trenger for stryking, ledningsholder, trinnløs høydejustering og jevn jernstativ.


Produktegenskaper: Høydejusterbart: Juster høyden på strykebrettet i henhold til dine behov. Maksimal høyde er på cm. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign pris på strykebrett. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Kraftig foret strykeflate. Gir godt resultat takket være strekkmetallplaten som slipper gjennom dampen. Kompakt strykebrett med mellomstor strykeflate og høydejustering i fire trinn.


Selges i assorterte farger.

KitchenTime selger strykebrett fra kjente varemerker! Strykeflate: x 1cm. Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


Hendig strykebrett til ermer på skjorter, bluser eller gensere. Enkelt å legge sammen, og tar liten plass i skapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg