tirsdag 5. april 2016

God jul magnor

Magnor glassverk historisk i Norge. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. I den sammenheng har vi det siste året måtte se på de fargene som er benyttet i vårt God Jul porselen.

GOD JUL Et sjarmerende porselensservise med motiver av lekende nisser som tar vare på den gode, gamle julestemningen. Nissemotivene er tegnet av den kjente nissemaleren Lars Carlson. Han kjennes lett igjen på sin karakteristiske signatur ”L. Vi anbefaler håndvask pga.


Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


God jul magnor porselen 1kr.

Små vinglass stykk - 1kr stykk -solgt Store vinglass stykk - 2stykk - solgt Vann glass stykk - 1kr stykk. Brukt god jul servise fra magnor til salgs i Sandsli - god jul servise fra magnor publisert av Dag Inge Magnusson i Sandsli. Fremstår som ubrukt, og aldri vært i oppvaskmaskin. Ingen skår i noen av delene.


Består av følgende: stk kaffe asjetter stk kaffekopper med tilhørende asjett fat. Forespørsler om delsalg vil ikke bli besvart. Må kunne hentes da dette blir for stort og tungt til å kunne sendes forsvarlig. Kun seriøse henvendelser!


Pris kan diskuteres ved rask avgjørelse, men ingen skambud. Søk etter magnor god jul på Kelkoo. Sammenlign tilbud på magnor god jul fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Når god drikke nytes av riktige og elegante glass, heves stemningen rundt bordet. Savanna lyslykt 240mm. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Tilbake Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Var på utflukt med venner til bl. Her får vi presentert og synliggjort norsk industrihistorie på en fantastisk god og forståelig måte. Dette er det tradisjonelle juleserviset God Jul !

Wonerland porselen Pop Wonderland krystall God Jul Fashion. Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere god jul og godt nytt år! De har jo faktisk en god del fint nå til jul.


I sommerhalvåret og enkelte andre dager er det mulig å prøve seg som glassblåser. Har du spørsmål om åpningstider for glassblåsing e.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg