torsdag 7. april 2016

Farge letthet jotun

Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg. Før du maler veggen med Letthet , bør du tenke over hvilken farge du har på lister og detaljer. En svak gulaktig hvit tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Den er verken beige eller blågrå i uttrykket - kanskje noe mer som en lys, kjølig muldvarptone. En lys og lun gråtone.

Til sammenligning er den. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Men denne fargen vil f. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger ! Laveste Pris i Norske NettButikker?

Denne fargen kan være vanskelig å finne oppstrøk på i butikkene, så test gjerne fargen med en JOTUN fargeprøve Interiør! Lun og fin på dette soverommet. Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise… for å nevne noen. Tenker kanskje å bruke Letthet inne også, men leser av man skal være forsiktig med Letthet inntil detaljer i Bomull. Står flott til en mengde farger.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Farger blir klarere og renere på en stor flate. Er på en måte samme farge bare mørkere. Svært mange spør oss i Jotun om nettopp dette, derfor hadde jeg lyst til å dele noen stikkord om Jotuns mest populære hvittoner med dere.


Det snakkes mye om alle de ulike hvitnyansene – at hvitt ikke er hvitt. Norges mest solgte hvite nyanse. Den selvrensende Optimal Optiwhite får du i nærmere 1hvite og lyse farger ! Letthet er snillere sammen med Labrador så ja du tenker riktig her og jeg tror ikke du vil oppleve Letthet på detaljer som et problem mot helt hvitt gjerne. Har lagt ved bilder av hvordan det ser ut nå.


Alt hvitt er malt i Letthet – veggene er malt strukturtapet, som vi må leve med en liten stund enda.

Kan også sende fra andre vinkler om aktuelt. Alle hoved- og staffasjefargene er trygge og flotte JOTUN - farger som er nøye utvalgt av fargeeksperten hos JOTUN Farge ­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper. Husk at vinduene er husets øyne.


Velg en farge til vindusrammene som passer til fargen på huset, og gi fasaden et løft. Og maler du vinduene med DRYGOLIN Ultimat Vindu og Dør, er detaljene på huset godt beskyttet i mange år! Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. Se vår fargeguide lenger ned.


En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun , Klæboe Mørkve. Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Dette er også en farge som man fint kan tilføre mer kulørte farger inntil for variasjon.


HUMBLE YELLOW er en farge for de som lytter og er åpne for andres ideer og innspill. En diskret og sofistikert gultone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg