fredag 22. april 2016

Lillelam pledd salg

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Kjøp Lillelam pledd hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nå kan du gjøre et kupp på myke, gode ullklær til barn og baby. Tepper og pledd i ull til baby i 1 merinoull av fineste kvalitet. Den perfekte gaven til nybakte foreldre eller som dåpsgave.


Stort, deilig og mykt pledd som kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Produktet er laget i 1 merinoull som kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Her finner du sparkebukser i ull til de minste i flere variasjoner.

Våre bestselgere gjennom år, og fortsatt like populære! LilleLam er noe av det beste barnetøyet på markedet. Med 1 merinoull får du den beste kvaliteten på alt fra Lillelam. Mange lekre ullplagg fra Lilleam i nydelige og delikate farger. De beste sparkedresser som kan brukes året rundt og som aldri går av moten.


Kvalitetsull som ikke klør. Ull som kan brukes til barn fra nyfødt og oppover. Du finner utvalget av ullklær fra Lillelam hos Torgunns. Lillelam er et norsk merke som lager fantastiske barneklær i 1 merinoull.


Dette er ullklær i godd kvalitet, som kan brukes lenge og gå i arv. Det er ikke ofte du finner Lillelam på salg , men vi har gjort det lettere for deg og samlet salgene her. Klikk HER for å finne Lillelam på salg. Lillelam bruker den reneste merinoullen av høyeste kvalitet og mykhetsgrad i sine produkter.


Ettersom ullen er av høyeste kvalitet, vil ikke produktene klø eller irritere huden. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte.

Enkel og billig handel på Cellbes. Teppet kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Laget av merinoull som er myk mot huden. Supervask-behandlet for å gjøre det lettere for travle foreldre.


ULL ER GULL året rundt! Om du er heldig, kan du kanskje finne Lillelam på salg i vår en-igjen-kategori :) De produserer også en fantastisk flott sommerull-kolleksjon i tynn ull. Lille Lam er norsk designet ull til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg