torsdag 14. april 2016

Herdins tekstilfarge

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Rekker til ca 5g tørre tekstiler. Herdins Textile Colour salt selges separat.


Herdins tekstilfarge

Beregn 3-kg maskinkapasitet. Enklere kan det ikke bli å bli kvitt den utvaskede fargen og få tilbake den opprinnelige svarte fargen. Black brukes i vaskemaskinen og passer til tekstiler av bomull, lin og viskose.


En pakke holder til 800g tørre tekstiler. En utmerket tekstilfarge , til innfarging av mange ulike materiale, f. Velg temperatur etter vaskeråd: 3 eller grader. Har du gamle flekker, gulne bretter eller skitne krager på noen av dine klær?


Herdins tekstilfarge

Få tøyet hvitt og rent! Legg klær i vaskemaskin som vanlig. Hell i én pose av Wash. Farg om ensfarget stoff eller lag batikknyting og skap en helt ny stil! Bomull, lin og viskose får full fargestyrke opp til 6g.


Fixeringsmiddel for å sikre fargeekte innfarging følger med. Det er mulig å farge blandede materialer med en mindre mengde polyester, elastan eller lycra, men resultatet blir lysere. DYLON stoffarger gir deg et stort spekter av muligheter med farger, - enten du ønsker å friske opp garderoben, gi nytt liv til en gammel kjole, eller legge til.


Både Byggmakker, Interiørland og den andre farvehandelen jeg nevnte, selger både maling og tapeter, men altså ikke tekstilfarge. Prøver meg hos Jernia på mandag. De har tekstilfarger, de har innfargingssalt, de har fikseringsmiddel, men det står ingenting om man trenger én av hver, eller om den kg-pakken med innfargingssalt er nok til flere pakker med tekstilfarge.


De anbefaler alle håndvask når du skal farge ull, fordi fargingen krever høy temperatur, og fordi mye bevegelse av plagget vil forårsake krymping. Når du farger ull, skal du tilsette eddik, ikke salt som ved de fleste andre tekstiler. Denne gir tekstiler av bomull, viskose, rayon og lin en lys og vaskeekte innfagning. Du kan kjøpe herdins lakkbeis 300ml hos Tapetshop. Fargekart Lakkbeis: Fargekart Ekte beis: Beising Beisen skal påføres rikelig i. Spør du pent, får du kanskje et fargekart også.


Herdins tekstilfarge

En god lakkforhandler kan blande alle farger basert på fargekart for. I dette fargekartet har vi samlet blå og grønne farger av trehus. Dersom stoffet er blanda med kunststoff som f. For ull, slike, lin eller spesielt ømfintlege stoff anbefalar vi eigen tekstilfarge for handvask.


Tekstilfarge kan brukast på naturstoff som bomull, lin og viskose. Sjekk priser på tekstilfarge herdins. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp tekstilfarge herdins billig i nettbutikkene.


Fulgte oppskriften i pakken, men da. Hos oss finner du billig herdins tekstilfarge 7mørkeblå. Ved å farge putetrekk, håndkler etc. Falmede klesplagg blir som nye ved å friske opp eksisterende farge. Mange slags tekstilmaling til både bomuldsstof og syntetisk stof.


Vær kreativ og lav dit eget stoftryk. Stofmaling til alle stoftyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg