onsdag 20. april 2016

Metallkurv

Vi leverer produkter og utstyr for vareeksponering til din butikk. IKEA - KOMPLEMENT, Metallkurv med uttreksskinne, mørk grå, års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.


Metallkurven lar luften sirkulere og er perfekt for oppbevaring av brettet tøy, sokker og tilbehør. Gir et personlig, dekorativt preg på garderoben. Finnes i flere bredder.

En elegant metallkurv med tidsriktig design og materialvalg som passer inn i husets alle rom. Kurven har et klassisk design med en moderne touch og er stablebar. Gratis frakt på alle metallkurv er! Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Tore-Garden har blandet interiør fra bla.


Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Electra design kurv i matt kobberfarget metall.

Lav modell med hullmønster. Medfølgende elastisk nett og sikerhetstropp med borrelås. BRAEHUS metallkurv - stor. Kurv i metall med antikk finish. Fyll den med dine kveldsprosjekter eller varme pledd.


Dekorativ som den er eller som praktisk oppbevaringsmulighet. Den rommer det meste. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Kurvstativ med metallkurv til display av dine varer. Vi selger kun til registrerte firma, ikke til privatpersoner.


Alle varer er ferdig tollet. Ved å sette sammen to trådkurver lager Anna en flott holder til sine skriveredskaper. La Dem bli inspirert av videoen der De får lære å lage Deres egen. Kobberfargdede kurver i metall. De kan sprayesom en annen farge er ønskelig.


Velg størrelse, pris pr stk. Boks formet som kurv. Vi har flere bokser til salgs- se.

Søt kurv til oppheng i antikkhvitt med romantiske detaljer til oppbevaring eller pene blomster. Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg