onsdag 20. april 2016

Corroless rustkiller

Dreper og omdanner rust til organisk masse. Fortrenger fuktigheten. Mangedobler varigheten. Rustbehandler som dreper og omdanner rust til organisk masse og som fortrenger fuktigheten – alt i én operasjon.


Varigheten mangedobles.

Sprayes direkte på rust. Stopper og omdanner rust til organisk masse. Klargjøring av overflatene 13. Rustbeskytter rustkiller 2ml corroless aerosol krefting.


På lager i disse byggevarehusene Du. Denne kan du trygt lakke over uten at den synes. Dette Sikkerhetsdatablad er utarbeidet i Eco Publisher (EcoOnline) Revisjonsdato 12.

Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot Kjemikaliets bruksområde Rustfjerner 1. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Har ikke like mye erfaring med det som med brunox. Brunox er en epoxy primer og rustomvandler i ett, som binder seg til rusta, og nøytraliserer den, og gjør det til en svart overflate som funker fjell som primer:) tåler varme bra også Bruk det, ikke noe sånn dritt fra biltema. Fri frakt ved kjøp over kr.


Du kan også hente selv ved våre to butikker i Drammen og på Kongsberg. Object moved to here. Oppbevaring Lagres på et kjølig, godt ventilert ste vekk fra varme- og tennkilder. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Har grunnet endel plasser på bilen med corroless rustkiller. Uten at det trekker inn og begynner å ruste igjen.


Hvis ikke har du Corroless rustkiller , som også er bra. Logg inn for å følge dette. Tar bort och förvandlar rost till organisk massa (magnetit).

Stabiliserande antirost-primer. Tränger bort fuktighet. Jeg bruker alltid Corroless Rustkiller som grunning på bil. Under bilen har jeg latt være å overmale det og det holder i årevis uten at salt klarer å spise seg. Et rød-brunt stoff som blir til en glatt og meget hardt overflate, glassaktig, nesten som brent keramikk!


Meget god holdbarhet og slitestyrke. Dersom man passer på å flikke etterhver holder det ganske lenge det og. Min erfaring er at etter Ferro-beten har virket så er det viktig med nøye skrubbing og vasking med vann for å fjerne salt og syre fra stålet. Deretter grunning med eks.


Tilslutt et par strøk dekkmaling. Har en god gammel traktor som brukes til litt brøyting osv. Tenkte å male den opp før vinteren, men hvilken maling bør jeg bruke?


Det er selvsagt litt overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg