fredag 8. april 2016

Nordsjø husmaling

Finn den riktige for deg. Kan man bli forelsket i en farge? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?

Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Fraråder kjøp av populær husmaling. Testvinnerne er Teknos Nordica Eko, Rusta Premium fasademaling og Biltema Trefasade V. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best, sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar. Vi hjelper deg med alt fra printannonser til digitale annonser på nett og mobil.


Nordsjø Media når ut til 114. Lokale medier er nært og relevant i folks hverdag. TEST AV MALINGSPRODUKTER: Svenske Folksam langtester holdbarheten på beis- og malingsprodukter over to år.

Beskytter opptil år! Husmaling - selvrensende, dekkende, akrylmaling til trefasader. Ekstremt god dekkevne. Overmalbar etter timer. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til.


Mesternes husmaling , Drywood Ifølge ifi. Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende. Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr.


Jeg accepterer herme at mine personlige oplysninger anvendes af AkzoNobel, herunder tilknyttede selskaber, og agenter, der handler på vegne deraf. Den har meget bra vedheft til underlaget. Tilgjengelig i og liter.


Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Les også: Mørk husmaling smart mot svertesopp. Rene alkydmalinger må vedlikeholdsmales hyppigere enn akryler og hybridmalinger. Til gjengjeld er de rimeligere.

Skal du male ett strøk for friske å opp farge og glans, er alkydmaling et godt alternativ, sier Erik Bryng, malermester i Jotun til ifi. Sortimentet deres består av husmaling , panelmaling, veggmaling, tremaling, metallmaling og mer. I år kan du komme enklere til målet enn noen gang tidligere selv med utfordrende vær ved å bruke ny utvendig maling som tørker raskere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg