tirsdag 12. april 2016

Ldf plater

Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. The names of the LDF and HDF derive from different density plastic. LDF plate (stands for Low Density Fiberboard) is a fiber board with low density (also known as L-MDF) and HDF (stands for High Density Fiberboard) is a board of high-density fiber. Ultralight MDF plate is referred to as ULDF. Som tilsvarende MDF takpanel-produkter, er også LDF Takpanel laget av førsteklasses LDF.


Dette takpanelet er malt i egg-hvitt med struktur-overflate (penselstrøk).

Da er det limt et tynt lag tre utenpå platen. Finéren fås i forskjellige tresorter, blant annet eik, lønn, ask, bøk, kirsebær og valnøtt. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær.


Kvaliteter på OSB plater.

OSB plater er produsert på en homogen måte, det vil si at kvaliteten på platen er lik hver gang. Man deler inn OSB plater i tre kvaliteter. OSB er laget med fuktbestandig lim.


På norsk betyr navnet fiberplate med middels tetthet, og det finnes andre plater med lavere og høyere tetthet. En av hovedfordelene til MDF i møbelproduksjon er fravær av fiberretning. Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel.


Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler. Du får dem i flere lyse, moderne farger og flere mer trendy farger, som passer godt til en fondvegg. Malingen fremstår med penselstruktur. Leveres i fire klassiske profiler. Foliert takpanel som passer i alle typer oppholdsrom.


Gir deg et lunt innemiljø i tidsriktig design. Gode interiørvalg med EKTE TRE - stort fargekonsept. Mdf- plate – til møbler og inventar Selv om den er ganske tung, har den harde mdf-platen mange fordeler. Og så er den da også blitt mer og mer populær blant håndverkere og hobbyfolk siden den første gang dukket opp i USA på 60-tallet.


Det blir også produsert HDF- og LDF-plater (hhv. high- og low-density fiberboard). MDF- plater anvendes bl. Møbelplater består av trestaver i midten med yttersjikt av finer.

Kjernen er oppbygd på så vis at fuktbevegelser motvirkes. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller. OSB- plater egner seg best som undergulv for tykke gulv-belegg som parkett og tregulv, laminat, tepper, kork o. Plater som brukes til plattformkonstruksjon og utsettes for nedbør vil som regel få en permanent tykkelsessvelling ved plate -skjøtene som må pusses ned.


Plater til all slags bruk De forskjellige platene du finner hos oss kan benyttes til mer enn kun hustak. Har du for eksempel lyst til å benytte altanen selv om det regner? Bruk plater til å bygge et altantak.


Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg