torsdag 7. april 2016

Interiørmaling fargekart

Interiørmaling fargekart

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY.


Fargekartet vil være å finne i butikkene om et par uker – men vi har allerede nå lyst til å gi dere noen smakebiter om hva dere kan forvente. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Interiørmaling fargekart

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Interiørmaling for ulike overflater Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg?


Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Fargekart for årets farge, Fargerikes favoritter, utendørsfavoritter, Terrassefavoritter, nøytrale nyanser, myke nyanser og Ny Norsk Flora.


Interiørmaling fargekart

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Uansett om du skal i gang med et stort eller lite prosjekt, er det noen egenskaper som er viktig for interiørmaling.


Den skal være lett å påføre, gi jevn og god dekk, ha lite sprut – og produktet må gi den fargen du har valgt. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Prøv vår interaktive fargevelger.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg