torsdag 7. april 2016

Huntonit sutak

Huntonit sutak

Fordi platene er produsert av naturlig trefiber, avgir de heller ingen formaldehyd. Hovedfunksjonen for undertak under en opplektet omleggstekking er å fange opp og drenere ut nedbør som blåser inn gjennom omleggene og under taktekkingen. Sutak fra Byggma AS leveres som et helt system med skjøteklips, enten som enkeltvise skjøteklips eller som heldekkede beslag for helt tette horisontale skjøter. I Sutak -systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber medfolie slik at man oppnår et helt tett undertak. Beslagene er perforerte for vanndrenering.


Platene er raske å montere. Det er av stor viktighet at alle gjennomføringer i fullisolerte konstruksjoner, utføres riktig. Kantbjelke eller kubbing Det monteres kubbinger mellom sperrene.


Sutak leveres som et helt system med skjøteklips, enten som enkeltvise skjøteklips eller som heldekkede beslag for helt tette horisontale skjøter. Undertaksplatene kan brukes i kalde- og isolerte takkonstruksjoner. Vindtette løsninger er avgjørende for et godt resultat. Leveres som et helt system med skjøteklips, enten som enkeltvise skjøteklips eller som heldekkede beslag for helt tette horisontale skjøter.


Huntonit sutak

Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Besøk vår hjemmeside og bli inspirert. Sutak Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det ufyselig utendørs.


Hunton Undertak er markedets nye kombinerte undertak og vindsperre. Skip navigation Sign in. Sutakplaten er asfaltimpregnert og godt egnet som underlagskledning.


Huntonit sutak

Montering av Sutak undertaksplater. HUNTONIT Sutakplate er et alternativ til mer tradisjonelle undertakskledninger som f. Hunton sutak har profilert overside for sklisikring og ru underside. I sutak -systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber med folie, slik at man oppnår et helt tett undertak. Hunton Sutak anvendes under betongtakstein, plater, tegl eller liknende.


En stor og slagkraftig salgs- service - og markeds-organisajon håndterer proff- og forhandlerleddet. Hunton Intello Plus er en høyeffektiv variabel dampbrems som erstatter dampsperre, og gir maks beskyttelse for alle typer isolasjon i tak, vegger,. Sklisikring gir godt fotfeste og gjør arbeidet tryggere. Forenklede undertak av denne typen bør derfor ikke brukes på spesielt værharde steder, eller under tekninger med liten tetthet mot inndrev av nedbør. Tror jeg ville kostet på meg en diffusjonsåpen duk over sutak.


Huntonit sutak

ByggmaASA 0views. How To Roll Up an Extension Cord! Skal du fullisolere taket MÅ sutettbeslaget benyttes. I parallelle takkonstruksjoner (skråtak) og i særlig værharde strøk er det nødvendig å tette 1 for inndrev av snø og regn.


Huntonit Sutak Certificate of conformity.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg