fredag 8. april 2016

Casa nova interiør

Casa nova interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Shop now online and in store.


Casa nova interiør

Vi er grossist og leverandør til ledende butikker innen gaver og interiør i Skandinavia. Velkommen til ny nettbutikk! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Lamper, potter, interiør , telysholdere.


Interør, lamper, potter, lysestaker. Her kommer bilder av enkelte av våre Casa Nova varer. Her finner du kvalitetsvarer til rabatterte priser. Interiør og dekor fra blant annet. Black Design, Børscompagniet, Riviera Maison, Lene Bjerre, la-vida m. Siden oppstarten for over år siden har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderober til kunder i nord.


Casa nova interiør

Kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig. Reviews Fantastisk service, veldig gode løsninger og ideer fra selger. Nettbutikk med gaver og interiør. Nydelig rundt fat i krom.


Kommer også i en større størrelse. Casanova interiør fra , Sør-Trøndelag. En ny flott serie fra Casa Nova. Masse flotte speil fra Casa Nova pakket ut i dag!


Kom inn til hyggelig høsthandel:-D. Supertilbud på speil fra Casa Nova ut februar, kun de som er på lager. Dere som lar hunden selvlufte seg tenker ikke på mennesker som er redd fremmede hunder, det er faktisk ikke så gøy å møte på en hund som følger etter deg og.


Det går mot lysere tider, vår og sommer nærmer seg og fornyelser i hjemmet er alltid morsomt. Sjøgress kurver, bambus og strikk er noe av det vi presentere i denne katalogen. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet!


I dag har vi pakket ut to store paller med Casa Nova ! Det var ikke alt vi rakk å ta bilde av i dag så fortsettelse følger i morgen! Er du interessert i interiør og liker å treffe nye mennesker? Da er jobben som Casa forhandler noe for deg. Vi trenger nye forhandlere for å dekke en stadig økende etterspørsel etter våre produkter. Det å være forhandler er morsomt, sosialt og inntektsbringende.


Casa nova interiør

Duftlys - timer Mer info. Paper Collective BML 04. Bilde 50x- Berit M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg