fredag 22. april 2016

Spritbeis

Spriten løser opp noe av harpiksen og fettstoffene i treet, slik at innfargingen blir bedre og man unngår skjolder. Spitbeisen tørker raskt og er kompatibel med alle typer forseglere, oljer, lakker og vokser. Alle pigmentene er lysekte og må alltid påføres rent, tørt. Ideell også til harde og fete treslag.


Ypperlig til benkeplater, badstue etc.

Er treverket behandlet fra før, må man bruke en maling og lakkfjerner før beising, slik at trefibrene suger farge jevnt. Deretter påfører du spritbeis i ønsket farge med en lofri klut eller fille. Treverket suger raskt til seg fargen.


Tips: Hvis du fukter endeveden med white spirit vil innfargingen bli jevnere. Vær oppmerksom på at beisen tørker fort så det er lurt å arbeide på små felt av gangen. Fukt endeveden med White Spirit for å unngå mørkere felt.


Tørk fortløpende av den overskytende beisen. Fargeprøver Osmo dekorvoks intensiv ml.

Hvis spritbeis gir for mye gasser må jeg evt behandler i trappeoppgangen som ikke er særlig kult for naboene. Du får lakk som er alt fra helmatt til helblank så det kan du bestemme selv. Foresatte vil få et tilbudsbrev med informasjon om hvilken skole barnet skal begynne på. Finn Liberon Formtre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hvis du søler på noe, kan du glemme å vaske det bort, så 1) sørg for at arbeidsområdet er dekket skikkelig til 2) gummihansker. Jeg brukte Liberon sin spritbeis , men det finnes da vitterlig flere produsenter og fargemuligheter. Har du avkapp av benkeplaten, anbefaler jeg å teste på avkapp først. Legg spritbeis på et lite område, tørk av med en fille, legg på spritbeis på neste område, tørk med fille, det gjør ikke noe om du får lagt på der du har vært før, det trekker ikke inn mer enn det allerede har gjort.


Liberon spritbeis tørker fort så det er lurt å arbeide på små felt av gangen. Den har den fordelen fremfor vannbasert beis at trefibrene ikke reiser seg. Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge.


Fås tilpasset ulike treslag. Enkel og rask og påføre. Fargen setter seg raskt så her gjelder det å jobbe jevnt og unngå skjøter. Spritbeis er en type trebeis med alkohol som løsemiddel.

Skjøter kan til en viss grad fjernes ved å påføre ny beis. Mylands spritbeis Hvit 5L Vi har valgt flasker på 500ml istedenfor 250ml som er vanlig. Chestnut spritbeis leveres i over ulike farger. Beisen trekker jevnt inn i treet, gir en jevn farge og har stor lysekthet.


Beisen har også lang nok tørketid til å få fordelt fargen jevnt selv over større flater. Andre typer tørker ofte veldig raskt. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få.


Kraftfulle beiser som paser tredreiere ypperlig. Fungerer meget bra med airbrush. D prøvde meg på en glattkant furu heldigvis. Søk etter spritbeis ga 2. Solbergelva Malerservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg