mandag 11. april 2016

Malia kampanje

Malia kampanje

Våre butikker tilbyr kvalitetsprodukter innen maling, tapet, gulv, tepper og gardiner. Vi har solid fagkunnskap, spør oss om råd før du pusser opp. Rated based on Reviews God service, gode råd og trivelig betjening :) Ryddig og flott.


Etter år i Moldehallen har vi nå flyttet til nye lokaler som ligger i Nøisomhedveien på Bergmo. Her har vi fått en langt større butikk og glimrende parkeringsforhold for våre kunder. Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til våre nye. Se de nyeste tilbudene og salget i Maxbos pågående kampanje.


Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett! Nylig ble det inngått en avtale om samarbeid mellom MALIA og farge- og interiørkjeden Vakre Hjem.


Løvenskiold Handel har gått inn på eiersiden i Vakre Hjem med av aksjene, og vil sammen med ledelsen og øvrige eiere i Vakre Hjem aktivt bistå for å videreutvikle. Klikk og les kundeavisen. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet.


Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Varmefag er ekspert på peis og ovn i Norge. Det er hos oss du finner de største og fineste utstillingene av peiser og ovner. Melia Kampanjer og Melia Kampanjekoder - Skal du kjøpe eller bestille no hos Melia ? Melia tilbyr deg som kunde en rekke fordeler når du bruker en Melia kampanjekode før du betaler. En slik fordel kan bestå av ekstra rabatt eller en extra gave eller gode med ditt kjøp eller bestilling hos Melia gjennom internett.


Maling er vår spesialitet, men vi fører. Vi sender jevnlig ut kampanje -DM’er hvor vi annonserer utvalgte produkter fra vårt brede sortiment til spesielt gode priser. Denne snøfreseren fra Stiga er perfekt til uteplassen eller til den lille trappen. Se beste pris på Adax Napoli håndveske.


Male gulv, tak, list eller vegg? Malia Majorstua fra Majorstua, Oslo. Se vårt store utvalg blant interiørmaling som dekker ditt behov uansett om du trenger Jotun gulvmaling, interiørmaling eller. LM Audio er blitt kjent for å levere rørforsterkere i ulike prisklasser med eksepsjonell kvalitet.


De har en lang rekke modeller, så det er noe for enhver smak. Få ukens tilbud fra Montér og finn de beste katalogene og kundeavisene fra dine foretrukne møbelforretninger. Laminatgulv er enkelt å vedlikeholde og er svært slitesterkt.


Vi har mange ulike typer laminat til gode priser. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg