fredag 22. april 2016

Tørkestativ på vegg

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Tørkestativ for montering på veggen.


Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av kort tid. Finner du ikke ditt foretrukne varehus i listen, betyr det at varen ikke er tilgjenglig i varehuset.

Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger. Kan også brukes i baderom og våtrom. Nesten alle TøRkestativ På Vegg som er godt for familien fra spisestue med kjøkken er god.


Muligens er mange for øyeblikket har trodde a TøRkestativ På Vegg kjøkken er rett og slett betydelig bygget i stedet for TøRkestativ På Vegg kanskje for en familie rom. Leker med faktum, kjøkken er nødvendig del av en masse ting. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.


Enten du vil ha tørkestativ til vegg , tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. En utrolig smart løsning både for å tørke tøy raskere, samt spare plass på badet eller vaskerommet.

Stativet har blitt designet i Norge, og produseres på en fabrikk i mellom Europa. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Mål sammenslått: x cm. Men hverken det på bildet eller Stolmen er vegghengt.


De står på gulvet og justeres til taket og kan skrus fast i taket og med stag inn mot veggen. Om en ikke fester det til veggen med stag blir det lit for raklete etter min mening. Jeg skal ikke kjøpe dette systemet en gang til.


Jeg ble litt skuffet over det. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Monteres i tak eller på vegg. Fordelen med et slikt tørkestativ er at det har veldig mye snor, og du får alltid plass til hele klesvasken på stativet – også selv om du vasker sengetøy, laken og håndklær som tar mye plass.


Passer til været I tillegg roterer selve stativet på stangen. Funksjonelt og plassbesparende tørkestativ til montering på vegg.

Se vårt utvalg av tørkestativer. Alle rettigheter reservert. Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass. Benyttes sammen med Classic for å få en komplett løsning. Som medlem på viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Sammenleggbart med stenger. Hvitlakkerte stålrør. Søk etter tørkestativ vegg på Kelkoo.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Om du ikke har plass til et stående stativ kan du kjøpe et henge tørkestativ som du kan montere på balkongen eller badet.


Vi har samlet tre flotte Gjør det selv-prosjekt til deg, og alle er et godt alternativ som ditt neste tørkestativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg