mandag 25. april 2016

Hadeland glassverk produkter

Finn dine favoritter på nett. Se alle våre produkter i nettbutikken. Nyt vin i et vakkert glass. Glassverket er åpent hver dag.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Alle produkter lages for hånd.

Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel!


Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller. Problemet med å navngi Hadeland -glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Vi holder åpent hver dag.


Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23. Et spesialdesignet produkt kan si noe om en bedrifts historie, solide tradisjoner i leveranser av eksklusive firmagaver. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Dette er store og gode vinglass av høy kvalitet, endelig med Mariusmønsteret. Det som er så fint med å shoppe på loppemarked og i bruktbutikker er at man bidrar til at varene får et lengre livslengde. I tillegg kan man bestemme seg om man har lyst å samle på glass fra spesielle designere. Bredt utvalg og gode priser.


Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer. Besøkssenteret er åpent hele uken og her kan du komme å titte på historiske produkter , besøke den koselige cafeen og handle servise, bestikk, glass osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg