tirsdag 5. april 2016

Crisp champagne voluspa

Crisp champagne voluspa

Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Et nytt tilbud hver dag!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Voluspa - Best pris i Norge!


Maison Noirs klassiske forpakninger med forgylt mønster på svart bunn er moderne og stilige. Diffuser med duft av sprudlende champagne , innslag av vanilje og eikefat. Selv om navnet klinger nordisk, er paret som startet duftlysproduksjonen hjemme på sitt eget kjøkken, bosatt i California.


Crisp champagne voluspa

Nå har de utvidet produksjonen, men de komponerer ennå duftkombinasjonene til produktene sine helt selv. Du har kanskje sett dem på flere midtoppslag allerede? Unparalleled fragrance integrity.


Sustainable, hand poured in the USA. Les tester og omtaler før du kjøper. VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt. Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster. Grunnleggeren Troy Arnsten og Traci Hinkleys begynte å eksperimentere med lysstøperi hjemme og utviklet senere virksomheten og startet selskapet.


Crisp champagne voluspa

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Stort utvalg av designer merker på nett. Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste.


Dekorativt lys med duft av sprudlende champagne med innslag av vanilje og eikefat. Av kokosvoks med bomullsveke. Bruksanvisning: - Klipp veken til mm før du tenner lyset. Dersom veken får en rund forkullet spiss, slukk og avkjøl. VOLUSPA er luksus til hjemmet i elegant design, med unike og eksotiske duftkombinasjoner.


Hver duft er håndlaget av grunnleggeren Traci Arntsen, basert på dyp. Våre duftlys får du i vanilje og lavendel samt crisp champagne og mange andre dufter. Bli den første til å vurdere dette produktet.


Tips en venn 4kr Antall. Dufter tørr champagne , vanilje og eik. Spare i ny ønskeliste. Variget: 4-måneder.


Crisp champagne voluspa

For at duften skal vare lengre, og ikke bli alt for sterk, kan du bruke kun noen av pinnene i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg