onsdag 6. april 2016

Living vitrineskap

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt.


Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet.

Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Vi tilbyr også vitrineskap med lås for en enda tryggere oppbevaring.


Hos oss på Chilli kan du kjøpe vitrineskap billig uten å behøve kompromisse med kvalitet og stil. Vitrineskap er mer som et smykke for rommet å regne enn et møbel til oppbevaring.

Et vitrineskap oppbevarer samtidig som det viser frem porselensserviset, pyntesakene eller bøkene dine. Manhattan Lux Cabinet er et lekkert hvitmalt vitrineskap med stål sprosser. Dette glassskapet er et blikkfang med flotte detaljer. Skapet er håndlaget i hvitmalt poppel og MDF, og er et meget tungt og solid skap. Skapet kommer i en ferdigmontert dele med glassdører med sprosser i blankt rustfritt stål.


Kommer også i sort med stål. Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Når du kjøper et vitrineskap online, kan du ikke fysisk sjekke varen før du bestiller, og derfor er det viktig at du følger noen få enkle råd før du bestiller møblene du ønsker.


Det kan være lurt å måle rommet du vil at skapet skal stå i for å forsikre deg om at møblene har nok plass. Haze er et vakker frittstående skap, laget av glatt pulverlakkert metall og tekstur pansret glass. Glassdørene nesten sømløse takket være magneter og avdekker to. Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til.


En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Paris Living vitrineskap er et pent møbel med mange perfekte detaljer.

Vitrineskapet har skjult og åpen lagring som gjør det mulig å både vise og gjemme ting. Julehuset Skeidar Se mer. På Confident Living finnes det et bredt utvalg av møbler og design for stue, kjøkken, soverom, entré, barnerom, hage, m. Dessuten finner du også et stort utvalg av interiør som oppbevaring, belysning, sengetøy, putevar, dekorasjoner, speil og poster m. Bohus har et stort utvalg av skap og vitrineskap.


Vi tilbyr alltid kundene hjemmelevarnse til rimelig pris og åpent kjøp når de. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. Haze fra ferm LIVING er et frittstående vitrineskap som er fremstilt av pulverlakkert metall og armert glass. Skapet har to metallhyller, og er nydelig til oppbevaring av dine kjæreste ting.


Trenger du plass til å legge fra deg ting, eller et bord til anretning og servering? Da kan et konsollbor en skjenk eller avlastningsbord være noe for deg. De åpne hyllene kan med fordel dekoreres med personlige gjenstander som en ekstra innredningsdetalj i hjemmet. Med skuffer og praktiske glassdører i vitrineskapet kan du vise frem eller gjemme bort gjenstander som du ønsker.


Hos Fagmøbler finner du klassiske og elegante vitrineskap til mer moderne varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg