tirsdag 26. april 2016

Kubus by lassen

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Find out more at bylassen. Den stramme og karakteristiske formen passer like godt inn i dagens interiør, og vi er glade for at disse flotte lysestakene fortsatt er i produksjon i Danmark.


Den opprinnelige utgaven av Mogens Larsen ble kun produsert i et mindre antall til kolleger og venner.

Dette er en lysestake som til å begynne med kun fantes i familien og blant den nære vennekretsen hans. I dag finnes lysestaken tilgjengelig verden over. Les tester og omtaler før du kjøper.


Ment som et opprør mot det utsmykkede hjemmet, gir denne staken en følelse av funksjonalisme og matematisk presisjon. Resultatet ble denne ikoniske firkantede rammen, et design i dag verdsatt og beundret verden over for sin elegante enkelhet. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Finn laveste nettpris her. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre. Køb kubus på magasin.


Fri fragt ved køb for 39-Byt i forretning Byt frem til 24. Det er plass til fire lys og kan derfor også fint brukes som adventsstake i desember måned. Kubus Lysestake - Best pris i Norge! Materiale: Lakkert stål. Et nydeligt design som giver krydderri til indretningen.


Nordens ledende designbutikk. Vi gjør det enkelt og trygt å handle online. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Lassen er design produceret i Danmark. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Lysestakene finnes i utgaver til enkle stearinlys, eller som lysestaker til henholdsvis eller lys. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Den var den gang utelukkende for familie og nære arkitektkollegaer. Vælg mellem to forskellige størrelser: lille eller stor. Skålene fremstilles i Danmark, og er praktiske og anvendelige.


The vray file comes with texture and material in place, ready to render it.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg