onsdag 27. april 2016

Fargekart butinox

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv vår interaktive fargevelger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Scanox Meny Hovedmeny.


Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Butinox Terrassebeis motvirker uttørking og oppsprekking av treverket, og gir en matt og elegant, mettet finish. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer.

En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing? Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg. Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart.


I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Butinox Tavlemaling kan fåes i mange farger, så velg fritt eller bli inspirert av disse fargene. Mer enn et fargekart.


I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Gir ingen fiberreisning. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil.


Farger til både interiør og eksteriør.

Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Se beste pris på Butinox Oljedekkbeis (liter). SØT FERSKEN med BØLGER.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad.


Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Butinox har en enkel løsning, der du kan velge mellom noen få ulike rom, og fargesette deler av rommet i ulike farger. La deg inspirere, og ikke vær redd for å bruke spreke farger! Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Produsent av maling, beis og lakk, med merkevarer som Butinox maling og beis, Tyrilin Tjærebeis og Trestjerners gulvlakker.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg