torsdag 23. januar 2020

Speil til stue

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Store og små speil til alle rom.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil.

Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Du kan bruke speil i stedet for bilder på veggen, som en funksjonell skillevegg eller som en morsom ekstraeffekt. Speil er dekorativt og gir romfølelse. Speilet vil gjenspeile rommet og dermed få det til å fremstå større.


Skap en unik og personlig stil med et bilde eller kunstverk på veggen. Vi har en rekke forskjellige speil som bidrar til å øke romfølelsen i et hvert rom, opplev følelsen selv. Pass også på å ramme inn favorittbildene dine, et koselig bilde gjør seg best med en kvalitetsramme! Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Vi har et stort utvalg i speil til baderommet, stuen eller gangen. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Mange forskjellige speil til god pris.


Kjøp raskt og enkelt på Ellos. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Du kan få mer lys inn i et rom ved hjelp av speil , og store varianter er det ultimate hjelpemiddelet hvis du vil få et rom til å virke større. De skaper en større romfølelse og er veldig dekorative. Disse er lave og står derfor ikke mye ut fra veggen.


Perfekte til stuen , men vi har også speil til soverom, gang og bad. Speilene selges kun i sett på fire stykk og ikke separat. Vi tilbyr skreddersydde løsninger til din stue. Om det er bordplater, glass til lamper, speil eller peis - vi kan hjelpe deg med den beste løsningen for akkurat deg. Bør disse dekorative elementene være tilstede i resepsjonen - et retorisk spørsmål, og hvis noen mener at speilet i stuen er en absolutt overflødig ting, så er det sterkt feil.


Standard speil fra Glassolutions kan få ethvert rom til å virke større og lysere, f. Opplev Glassolutions brede utvalg av speil , som egner seg perfekt til bad og til dekorasjon i hjemmet. Et speil i full høyde kan bli din neste veggdekorasjon. Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel.


Dette rommet gir både utfordringer og muligheter til deg som vil designe et hjem med din identitet. I små stuer kan du gjerne velge åpne løsninger og plassere møblene langs veggen. Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler. Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden.


Vurder om du skal kontakte en møbelsnekker for å få et plassbygget møbel som går fra gulv til tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg