tirsdag 19. april 2016

Cortina genser

BESTILL STRIKKEPAKKE HER! Natural Lanolin Wool. Stor og liten rundp og strømpep nr og 4. Barn Barnehage cortina Genser Jul klassisk mønster Mønsterstrikk Rundfelling Rød strikkegenser.


Forslag til andre oppskrifter.

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Du kan strikke denne både i Dale Alpakka og Alpakka Forte, de har samme strikkefasthet og meter per nøste.


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Denne relanserte ullgenseren i 1 norsk ull har blitt en populær retrogenser.


Designet fanger essensen i det tradisjonelle norske, og er blitt et av Norges mest kjente mønstre.

Begynn ved det første merket for riktig str og strikk som angitt til det andre merket for riktig str. Gjør dette en gang til slik at for- og bakstykket blir likedan. Et av Norges meste kjente mønstre i en kløfri barneversjon i 1 myk merino-ull. Finn cortina genser nå på Kensaq. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker!


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager. Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.


Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Oppskrift sendes per e-post. NO, House of Yarn sin nettbutikk, får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger.


Cortina genser indigo. Ullgenseren har et av Norges mest kjente mønstre, og er i denne versjonen oppdatert med høy hals og glidelås med detaljer i elg-lær. Last ned oppskrift, og løp og kjøp pinner og garn.


Genseren er laget i 1 norsk ull, noe som gir en.

Helge prosjektet ble en Mariusgenser med hjerter og falske fletter. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken.


Strikket etter str xs dame. CORTINA Barn Genser - Rød. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Tykkelsen gir flott og trendy struktur enten du strikker eller hekler plagg eller lager ting til huset.


En tidløs og sporty ulljakke laget i 1 myk merino-ull. Jakken er perfekt som mellomlags-plagg for sport, men passer også fint til vanlig fritidsbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg