torsdag 7. juli 2016

Dessertskåler i glass

Lekre designs og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Du finner her dessertskåler fra flere velkjente og populære varemerker. Begge er i meget god stand.


Skålene er designet av Erik Bagger og er utsmykket med Grand Cru-rillene som man kjenner fra mange av de andre produktene i denne serien.

Dessertskålene er laget i blyfritt glass og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Rosendahl Grand Cru dessertskåler selges enkeltvis eller i pakker på 4. Den ene har et skår på 1mm. Må hentes, eller jeg kan møte sentralt i Oslo.


DESSERTSKÅLER I GLASS - STK - Selges av LailaNfra Svelvik. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Best utvalg av pressglass på QXL.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Med nye tallerkner, glass , kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Velg blant praktisk melamin eller stentøy - de er fine på hver sin måte. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Presenter desserten i vakkert design!


Vi tilbyr god kvalitet og god pris. Ferdig tollet og klart til leveranse innen få dager! Her finner du bilder, pris og linker til mange forskjellige dessertskåler fra Iittala at kjøpe online.


Fire dessertskåler i ravfarget glass , jeg mener disse heter Sierra og er fra Frankrike. Fine, praktiske og supersolide. Tone Elvestrand i Follebu.


Eller en lekker opplagt sjokolademousse i flotte glass. Med vårt store utvalg av dessertskåler med stett, dessertskåler uten stett, milkshakeglass og isskåler kan du enkelt gjøre selv den enkleste iskrem dessert til den lekreste kreasjon på din dessertmeny. Det er bare fantasien som setter grenser. Håndlagde gamle dessertskåler fra Magnor glassverk. Det kommer av at knust glassmasse i ulike farger ble rullet på og smeltet inn i glasset.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg. Beger, glass og kopper blir alltid lagt merke til.

De bidrar i stor grad til å forme opplevelsen av mat og drikke. Glass til mat og drikke. Nøye utvalgte glass og kopper tilfører noe ekstra, enten du nyter avkjølt sjampanje eller rykende varm latte. I butikken selger vi også selvlagde smykker av steiner, ferskvannsperler og knapper.


Noen håndarbeidsprodukter i stoff og garn kan vi også friste med! Porto blir aldri mer enn 1kr for Norgespakke. Jeg sender på billigste måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg