fredag 29. juli 2016

Butinox fargekart terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Finn fargekart butinox terrassebeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.

TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Terrassebeis , Gulv, Utendørs,. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

Prøv vår interaktive fargevelger. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Finn ut hvor mye maling du trenger. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. Kjøp på nett eller i butikk. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.


Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.

Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Terrassebeis Harmoni Hvaler (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet.


Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk.

Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles. I vårt fargekart finner du tolv spesielt utvalgte og flotte farger å velge mellom. Farger som forskjønner treverket samtidig som det beskytter. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.


Scanox Meny Hovedmeny. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Lysner treverket så det ser nyslipt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg