mandag 11. juli 2016

Fjernkontroll markise

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Finn fjernkontroll markise hvis du ser nå.


Med denne lettprogrammerte, trådløse fjernkontrollen kan du styre en markise.

Ikke tenk på å reise deg fra godstolen eller middagsbordet, med fjernkontroll kan du styre produktene dine fra hvor som helst. Fjernkontroll Styr solskjermingen med fjernkontroll. Med et enkelt tastetrykk kan du på bare få sekunder kjøre opp, ned eller vinkle persienner, markise , screens og lamellgardiner.


Flere programmer for trådløs. Trenger du ny markise ? Scandic Markiser har et stort utvalg! Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her!


En elektrisk motor med fjernkontroll gjør det mye enklere å trekke markisen inn eller ut.

Motoren er enkel å bytte ut i stedet for den manuelle sveiven som er montert på markisen. Fjernbetjeningen har også en stoppknapp slik at du kan regulere hvor lant inn eller ut markisen skal gå. Nå kan du betjene alle markisene via fjernkontroll , veggbryter eller til og med via nettbrett eller smarttelefon. Har du allerede en manuell markise med sveiv? Denne kan noen ganger erstattes av en motor fra Somfy.


Markisen må for eksempel være lett tilgjengelig, og ikke være eldre enn ca. Komplett utvalg av rørmotorer for markiser, standar med fjernkontroll , elektroniske og mekaniske endestopp og nødmanøver. Eneste fabrikat med innebygget fjernkontroll , elektronisk endestopp, stoftstopp og nødmanøver (sveiv). Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb.


Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Markisemotor med fjernkontroll , leveres med komplett sett for montering. Motoren passer til to typer markiser: ½ kassett og den enkleste modellen uten kassett. Man skrur av sveiveenhet, setter motoren på plass i røret, og monterer på sveiveenhet igjen.


Dersom du ønsker å bytte ut en defekt markisemotor med en ny fra oss må vi vite om du ønsker å styre den med fjernkontroll eller om du har en mekanisk bryter på vegg som du ønsker å fortsette å bruke. Deretter må vi vite innvendig diameter på røret duken er rullet opp på, samt diameter på stammen til gammel motor. Hvit fjernkontroll , komplett med veggfeste, skruer og plugger.

Alle går da opp og ned samtidig. NB: Denne fjernkontrollen virker kun på markiser kjøpt hos Grønt Fokus! Når markisen ikke er i bruk er alle komponenter skjult i en elegant boks, men allikevel åpen for lufting på undersiden. Kraftige armer utstyrt med Dynema-bånd og to oppspente punkter per arm sikrer en stram duk. Dette gjør at denne markisen antas å være den mest robuste på markedet.


Teknisk informasjon Her kan du få hjelp på tekniske spørsmål vedrørende våre markiser, persienner og motorisering. Her finner du de fleste manualer og. Det var iallfall slik min ble levert. Om man benytter vippebryter, app-styring eller fjernkontroll er jo egentlig ett fett fordi dette kommer etter selve motoren. Så en vippebryter skal kobles direkte på kabelen som kommer ut av motoren til markisen , og alt annet som måtte være på den kabelen fjernes.


Få mest mulig ut av naturen med en Kampa Dometic- markise. Våre førsteklasses markiser er utformet for å gi privatliv og komfort hvor enn du måtte campe. Designet for enkel og komfortabel utvidelse av boarealet, kvalitetsmaterialer sikrer pålitelig bruk og varighet. Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil.


Markisen luner om kvelden, og du kan sitte ute og hygge deg med familie og venner i loungen utover sensommeren og høsten. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Finn ut alle brosjyrer, brukerhåndbøker og tekniske ark av våre produkter og smarte hjemme løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg