mandag 18. juli 2016

Besticklåda

Skonar kökslådorna och organiserar besticken! Redskapslåda som utrustats med sju fack och är tillverkad av polypropen. Smidig förvaring av bestick!


Denna besticklåda är utrustad med sju stycken fack för smidig förvaring av olika typer av bestick, som t. Du finner både klassiska besticklådor i tålig plast och flätade bestickkorgar. Alla våra besticklådor är enkla att rengöra, och de flesta kan diskas i maskin.

De kan göra kaotiska lådor och svårnådda hörn till snygga och effektiva upplevelser. Fyll på i kökslådorna med funktionella köksredskap och snygga bestick, hos Rusta hittar du alltid erbjudanden till bra priser. Välkommen in i våra var. Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig.


Skapa ordning och reda i lådan - var sak får sin givna plats. Kan justeras i storlek, både på längden och bredden. Har du därför en besticklåda som är smal, eller väldigt bred för den delen, hör gärna av dig till oss så visar vi vad vi har att erbjuda!


Obs färgen är en mörkbrun färg.

När du handlar matlådor på BAUHAUS sparar du inte bara pengar på att matlådan är billig. Besticklåda av trä som är stående och i färgen Havanna svart. Vi och också ett sortiment av besticklådor för olika typer av kökslådor. Underlättar förvaring av bestick anpassad för 24-delar.


En besticklåda låter dig förvara besticken som gafflar och knivar smidigt och logiskt. Justerbar besticklåda som du kan måttanpassa efter din låda! Lådinsatsen kan enkelt ändras på bredden så att den fyller ut hela lådan på bredden. Inred din kökslåda med besticklåda från Beslagsbutiken.


Bok, Ek, eller Grå Ek. En bra besticklåda hjälper till att organisera upp det ännu bättre i lådorna i köket med separata fack för gafflar, skedar och knivar. Vill man välja en låda som passar exakta mått på knivar, plats för vitlökspressen och såsskeden är det bra att kunna jämföra, och till slut se ut sin besticklåda online.


Enkel och snygg besticklåda i Polypropenplast. Tillverkad efter svenska standardmått och går dessutom i viss mån att anpassa i bredd och höjd. Livsmedelsgodkän fri från BPA och klarar maskindisk. Vi har flera olika ställningar som passar t. Med en ställning så går det att få olika nivåer och utmärkt vid presenation.


Komplettera kökets inre med köksinredning av kvalitet.

Se all vår köksinredning här! Här hittar du klappar, dekorationer och allt du behöver för att tillaga julmaten. Vi underlättar för dig så att du kan fixa hela julen på ett ställe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg