fredag 29. juli 2016

Krakeleringslakk

Med en spesiell krakeleringslakk får man samme utseende på kort tid. Fungerer med Hobbylakk, men ikke med gull- sølv- og kopperfargene. Krakeleringslakk , for antikklignende finish.


Mal overflaten med en kontrastfarge (synlig gjennom sprekkene) Bruk akrylmaling, f. Amserdam akrylmaling. Når det er tørt påfør krakeleringslakk Trinn 1.

Transparent - krakeleringsmaling Gir en effektiv krakeleringsstruktur. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Mal lakken på tørr bunnmaling. Etter minimum to timer males deretter kontrastmalingen på.


Kjøp Metall Oksideringssett. Lag rusten overflate. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Begynn med å male bakgrunnen, d.

Pensle deretter over med krakeleringslakk , et tykt lag gir store sprekker, et tynt gir mindre sprekker. En maling til alt – den ideelle malingen til hobby. Høyblank, vannbasert akrylmaling til skole, hobby og fritid.


Brukes til dekormaling av gjenstander på de fleste underlag. Ideell til decoupage og fin å kombinere med krakeleringslakk og linere. Decorlack er en høykvalitets maling med lysekte, klare farger med god dekkevne. Knitrende er den nyeste trenden i maleri og gir deg muligheten til å lage dine vegger og møbler en gammeldags look med liten innsats. Jeg synes det blir kjempelekkert!


Kommer nok garantert til å prøve det mer! Den finnes flere muligheter for nattbordene dine. Det er nok en misforståelse at Nordsjø ikke har krakeleringslakk lenger.


De forteller at de har masse på lager, og oppfordrer deg til å kontakte forhandleren på nytt. Ikonet er laget på tre (ikonplate). Motivet er tegnet med svart tusj og fargelagt med Art Proff- og Art Metall maling etterpå. Patinaeffekt er oppnådd med transparent krakeleringslakk og Inka Gold voks til slutt.


Generell beskrivelse av krakeleringslakk og bruk av krakelering. Så derfor det ikke er noen knott på skuffen. En lakk for alt - den ideelle lakken til hobby.


Frenzy er høstens store farge og ble utsolgt på kun et par timer, men vi har heldigvis fått inn et nytt parti!

Vi tilbyr et bredt sortiment innen Teip og lim på nett. Fin til oppbevaring av smykker, telys, småting ol, eller. Gammel krakk malt sort, smórt pá krakeleringslakk , sá et strók med hvitt. Bordet er en gammel dór, stolbeina er kjópt pá Ikea.


Hadde først på et strøk med krakeleringslakk og lot det tørke et par timer. Før jeg strøk på et jevnt, tynt lag med hvit akrylmaling. Malingen begynte straks å sprekke opp og det ble en kjempefin effekt. Men på den ene krukken rant malingen litt. Sorte rammer, hvite vegger, grå møbler.


I nærmere ti år har hvitt vært en viktig farge i norske hjem. Men skal vi tro ekspertene er denne trenden nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg