fredag 22. juli 2016

Bordplater etter mål

Bordplater til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Vi har et bredt utvalg av utemøbler og tilbehør til ditt serveringssted.

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har bordplater i alt fra massivt tre til herdet glass og i mange utførelser og størrelser. Kombiner bordplaten med ben og benbukker. Det er enkelt å bestille: Gå inn på produktet du ønsker, velg tykkelse og tast inn dine mål.


Deretter får du oppgitt pris med det samme og kan legge varen i handlekurven. Treplater Vi har et stort utvalg av forskjellige treplater som alle kuttes nøyaktig etter det mål du ønsker. Plater - ferdige etter mål.

I gamle dager har jeg blitt fortalt at det ikke var så nøye hvilken dag festen var på, enten det var tirsdag, onsdag eller lørdag. Det viktigste var at spiserommet var et sosialt samlingsrom hvor god mat og drikke ble fortært. At denne platen etter så mange selskap og så mange år fortsatt brukes i familien vitner om kvalitet. Ta kontakt for mer info!


Bestill bordplater , spisebor benkeplater, osv etter eget mål og utførelse. En ide til det gamle sybordet mitt? Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Nettsiden benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk og forbedre brukeropplevelsen.


DuraStone benkeplater i komposittstein etter mål. Vi kapper og splitter etter dine mål , mens du venter. Du kan også sende oss en bestilling, å hente etter avtale.


I hektiske perioder lønner det seg å bestille på forhånd. Bygger`n vil være best på varer som varer. Godt treverk varer lenge og bygging i tre er en vesentlig del av norsk kultur og tradisjon. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av. Benkeplater fra Byggmax betyr kvalitet gjennom mange år.


Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. Furu har en hardhetsgrad på 3og er med den mykeste tresort vi har i vårt sortiment.

Oftest er furu brukt på hytter eller som diverse bordplater. Våre benkeplater i furu kan leveres ubehandlet eller oljet. Våre snekkere har lang erfaring med å lage møber etter mål – både for enkeltpersoner og for det profesjonelle markedet med bor innredninger, seksjoner, barer, garderober osv. De lager møbler av høy kvalitet – både i heltre og mdf.


Nærhet til kunde og personlig oppfølging gjør oss til en god samarbeidspartner. Firkantet bordplater. Innvendige mål montertopp:.


Mål til to lengder plank som skal støtte opp på undersiden av bordplaten. De skal ligge på langs av de brede bordplankene. Velg et format på plankene som er stødig, men som er smalt nok til at det skjules av understellet. Kutt dem litt kortere enn understellet så det får plass til å ligge på innsiden.


Har du mot på en litt større utfordring enn å erstatte de gamle kjøkkenbordplaten med en ny, kan du også velge å bygge din egen sofa, spise- eller skrivebord. For eksempel har vi et stort utvalg av bordben i forskjellige mål og kvaliteter. Vekt og mål (1) Tilstand.


Brukt (19) Ny (19) Premium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg