onsdag 27. juli 2016

Adnet speil

Vi fører over ulike brands. Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Hans stil er selve symbolet på luksus.

Materiale Speil og lær. His style is the epitome of luxury. Delikat og nydelig rundt veggspeil som setter prikken over i’en i ethvert rom. Perfekt til både ba gang og soverom.


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Fiks stilen foran ett av våre vakre speil. Rask og enkel handel hos Ellos!


Ikke bruk mer penger enn nødvendig!

Sammenlign tilbud og bestill. Available in black, olive or tan leather with buckles in burnished brass. Reimen i lær kan justeres i høyden. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Speil med ramme av italiens lær og nagler i messing.


Fås i fargene Brun(Tan) og Sort. Vi tilbyr alt av tilskåret glass, speil , stål og aluminium. Glassdører, glassrekkverk, glasstak, glassdisker og mye mer! Han er kjent for sine arbeider med å kombinere skinn og glass. Adnet rectangulaire S. En klassiker og et flott blikkfang i gangen, stuen eller på badet.


Annilin-lær som er produsert og håndsydd i Italia av erfarne håndtverkere, som farger det med vegetabilske tanniner på en miljøvennlig og naturlig måte. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vil du ha inspirasjon, nyheter og informasjon fra Verket Interiør?


Sort by GUBI Wall mirror - Round - Dia. Ikonisk speil i særklasse!

Kommer i brunt og sort skinn med lekre detaljer inspirert av seletøy. Et speil er praktisk de gangene du trenger å ta en siste sjekk på sveisen, men har du en liten entré vil et speil i helfigur også gjøre at rommet oppleves større. Det runde speilet fås i to størrelser, men også i rektangulær form. Speilet kommer i tre ulike størrelser. Alle Gubi Speil som er godt for din elskede fra spisestue med kjøkken er god.


Gubi Speil kjøkken er absolutt ikke viktig bygget i stedet for Gubi Speil eller bare for en familie rom. Men faktum, kjøkken er nødvendig del av en masse ting. Denne rektangulære serien finnes i tre størrelser, og brunt eller sort italiensk lær. GUBI er et eksklusivt dansk designfirma dedikert til å feire luksusen av å leve livet.


Design som kombinerer fortid og nåtid og som stimulerer sansene, er vakre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg