fredag 22. juli 2016

Tyrilin tjærebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Tyri Tretjære - Tradisjonsrikt og vakkert naturprodukt! Les tester og omtaler før du kjøper.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.

Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate. Er baseret på naturproduktet trætjære, der er blandet med vejrbestandige alkydolier. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Innhold og konsistens gjør at tjærebeis også kan være egnet som grunning.


Tjærebeis er en brukervennlig utgave av tretjærebehandling. Fås i fargeløs eller. Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Specs: Beis, Utendørs, 2.

Fargen vil variere avhengig av treverkets beskaffenhet, f. Se utvalget av utendørsolje. Kjøp på nett eller i butikk. Tanken på å blande tjærebeis selv har jeg droppet helt. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. Basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer.


Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter som gir et vakkert utseende og meget god værbestandighet. Trenger ingen grunning!


Utendørs tjærebeis av høy kvalitet, gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende. Gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot råte- og overflatesopp. I tillegg i C-base og Gul base.


Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter oppsetting. Ferdigfargene kan også blandes innbyrdes. Har nettopp kjøpt meg hus, og det beiset med tyrilin tjærebeis.


Det har blitt brukt tjærebeis på huset i år.

Vi vil gjerne ha huset lysere og mer moderne farge, men har fått høre at med tjærebeis så kan tjæren koke igjennom den lyse beisen. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet. Så mange fine steder, så mange fine hytter. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


På den annen side, så slipper man jo stadig å skrape og grunne, så kanskje vi skulle vurdere det produktet på nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg