fredag 8. juli 2016

Infra beis

Sammenlign pris med oss! Oljebasert terrassebeis som gir et eksklusivt utseende med fin glød og dybde. Vanntynnet oljebeis til utendørs bruk på impregnert treverk. Gir en elegant og matt overflate.


En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Ble sterkt anbefalt På Obs å bruke Infra sin vannbaserte veranda beis.

En annen platting malte jeg med veggbeis for år siden. F ikke opplyst at veggbeis kunne jeg ikke bruke, det ville slites fort av. Det her må Obs ordne opp i. Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre.


Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen. Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen. Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke.


Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt!

Et godt testresultat på Titran trekkes ned av resultatet på Østlandet der den både slipper kvist ganske tydelig – og også er plaget av svertesopp og skitt. Testhellen som har ligget på Titran ser ut til å ha kost seg, og har ingen synlige skader. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg. Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm.


Brukte infra i fjor og den holdt seg ikke bra enkelte steder (sprakk opp), men det er nok fordi mannen smørte på et tykt lag midt i solsteika selv om jeg ga beskjed om å ikke gjøre det Der det var blitt gjort riktig var det helt fint. Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis. Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen. Rester kan forringe beisens kvalitet og levetid.


Rull over to bord av gangen. Overskytende beis tørkes av. Ny eller brukt: Ny: Torget Til salgs Hage, oppussing og hus Hage og uteområder. Noen her som har prøvd Infra terrasserens?


Jeg har påført det på terrassen.

Venter jeg noen minutter og spyler det samme området kommer det litt skum. Så lenge det er brukt vanlig olje eller beis fra før, så kan dette fjernes med terrasserens slik at man kan starte på ny frisk med for eksempel en terrassebeis med ny farge og utseende enn man hadde før. Sterke oljer og beiser kan man derimot få problemer med å fjerne, sier Sve. Fra beis til maling Dette panelet er beiset, og kan fint overmales med både dekkbeis og maling. Skal du bytte fra beis til maling må du legge inn et ekstra trinn i forhold til om du bare skal male over på vanlig måte: Du bør grunne treverket.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Projectoplossingen voor onderhoud en nieuwbouw in bouw en industrie. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.


Steigerbouw, isoleren en verhuur van steigers, hoogwerkers, bekistingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg