onsdag 20. juli 2016

Nordsjø one

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader. Den tykke konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt god dekkevne og bevaring av fargen.


Nordsjø one super tech bw 10l. Den er vannavvisende og inneholder et UV-filter, som forebygger oppsprekking av treverket.

En unik teknologi sikrer en smutsavvisende og selvrensende overflate. One SuperTech selvrensende maling fås i alle mulige farger, start gjerne med å ta en titt på vår fargevelger. Hovedbilde: ONE SuperTech malt i farge Base White på husveggen hos Tina LeQuamb.


Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto? Den gir ekstra god beskyttelse mot vind og vær, og resultatet blir en enestående flott finish. Den fyldige konsistensen gjør det mulig å påføre et tykkere sjikt, hvilket gir malingen en meget god dekkevne og gjør den suveren som kantdekk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,.

Dessuten er One svanemerket, noe som gjør den til et ypperlig miljøvalg. Forgotten your password? Jag godkänner att mina personuppgifter får behandlas av AkzoNobel, inklusive övriga företag inom AkzoNobel-koncernen samt enheter som agerar å deras vägnar. Den tjocka konsistensen ger ett färgskikt som resulterar i en extremt bra täckförmåga och kulörbeständighet. Takket være den nye, unike sammensetningen, har produktet nå også fått selvrensende egenskaper.


Dette bidrar til å holde overflaten ren og vakker i all slags vær året rundt. Original Husvask konsentrert. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Malingens påføringsegenskaper gjør at den er enkel. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker. Den unike sammensetningen gjør at farge- og glansstabilitet er vesentlig bedre enn hos tradisjonelle vindusmalinger. Til innvendig vegger og møbler.


Først nå i ettertid blir det lagt fram. Dette er en selvrensende akrylatdekkmaling som gir en husfasade som ser ny ut, år etter år. One er fargen du kan leve med ekstra lenge. Den unika sammansättningen gör att glans och kulörbeständigheten är betydligt bättre än traditionell fönsterfärg.


Behåller glans och kulör längre.

Den er enkel og god å male me og har en enestående dekkevne, spesielt på kantene. Svanenmärkt, självrengörande och resultatet av över 1års kvalitetsgranskning och utveckling – byt till. Jeg accepterer herme at mine personlige oplysninger anvendes af AkzoNobel, herunder tilknyttede selskaber, og agenter, der handler på vegne deraf. Idag är vi ett av Nordens ledande och mest innovativa varumärken inom färg och ingår i AkzoNobels koncern.


Innan vi kontaktar dig med personligt anpassade kommersiella meddelanden kommer vi att skapa profiler och analysera dina interaktioner med oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg