tirsdag 19. juli 2016

Kvistlakk grunning og maling i ett

Kvistlakk grunning og maling i ett

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Merkevarene til lave priser.


Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Gjør du godt og riktig grunnarbei vil ikke dette skje. Og det er heldigvis ingen stor eller komplisert operasjon som skal til. Når den har tørket er det bare å behandle treverket på vanlig måte, med grunning og maling.


En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Jotun kvist- og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag.


Kvistlakk grunning og maling i ett

På nytt treverk anbefaler vi strøk, og. Det er en meget god maling. Før måtte du legge inn en stor innsats med malekost og –rulle for å få et godt resultat ved maling av innvendige trepaneler. Beckers Panelgrunn inneholder kvistlakk , sperre, grunning og toppstrøk, og kan brekkes i flere farger. Hovedsaken er å sperre kvistene før maling , og den jobben gjør begge typene godt.


Hva man velger av maling videre er irrelevant for hvilken kvistlakktype en skal velge. Og oljebasert heftgrunn hjelper ikke mot kvistblødning. På ubehandlet panel bør man bruke kvistlakk før man maler. Nå har det kommet noe nytt som er både kvistlakk og grunning i ett , sperregrunn.


Mal første strøket med dette og så kan du male flere strøk med maling på dette igjen. Gjør heller jobben skikkelig med en gang kjør på med grunning med kvistlakk og strøk maling over. Du vil bli mest fornøyd med resultatet da. Er det mye kvist ville jeg vurdert to strøk grunning og. Det kommer veldig an på malingen hvor mange strøk man trenger, men jeg tar alltid minimum 2. Siden det går veldig fort å kvistlakke og det tørker på noen få minutter, tok jeg uansett en runde med kvistlakk før de to strøkene med grunning.


Sikkert ikke nødvendig, men når det går så fort å gjøre det og man knapt ser det minker på kvistlakken, ja så er det er rimelig forsikring i tilfelle. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut.


Vanntynnet sperrende og matt grunning til innendørs bruk. Begrenser gjennomslag fra kvister, gulnet panel, nikotin og sot. Se før- og etterbilder her.


Grunningen har meget gode påføringsegenskaper. Denne skal påføres i to strøk over hele flaten, og trenger å tørke godt mellom strøkene. Produktet kan brukes både under panel- og gulvmalinger. Ett lag med sperregrunning trenger tolv timer tørk før det er overmalbart, og et vanlig lag med maling trenger to timer.


Dette gir timer bare i ventetid på ferdig resultat – og så kommer tid til å male i tillegg. Denne sperrende malingen er overmalbar på bare tre timer, og trenger i tillegg to færre strøk, utdyper Bull-Gustavsen. Teknisk sett kunne du sløyfet både kvistlakk og grunning ,. Kvist- og sperregrunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg