onsdag 13. juli 2016

Antikkgrå

En gråtone med en ørliten dråpe gult i seg som gjør fargen lunere. Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. LADY Pure Color Veggmaling.


Superfin til Egghvit og Bomull! Den er også nydelig til fargene jeg nevner under. Slik velger du riktig gråfarge!

Det kan være like komplisert å kombinere duse grånyanser som sterke kulører. Her er ekspertens beste råd om hva du bør tenke. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Lys, varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt. Her er vi usikker på om vi skal male en, to eller vegger (en vegg er dekt med garderobeskap) mørke og øvrige lys antikkgrå.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

De varme, rene gråtonene faller i smak hos de fleste, nesten uansett stil på huset. Vi hadde fargen morgenbris men denne ble for blå, så vi malte over med antikkgrå. Vi har og minty breez på en vegg og gutterommet, den er kjempefin. Vil og anbefale fargen pink deco for en av jentenes rom, den er rosagrå, en veldig dempet rosafarge som går veldig fint sammen de andre fargene. Hva slags staffasjefarge har dere brukt?


Antikkgrå er varm og noytral, veldig fin. Pent og praktisk Clara sofabord med en rustikk finish. Sofabordet er innholdsrikt med skuffer fra begge sider og hylleplate til blader, tvkontroller, ol. Topplaten har en antikkgrå , men ikke fullstendig dekkende farge.


Fargevariasjon vil derfor være en fremtredende del av hvert enkelt møbel. En ny rød-brun farge som er helt nydelig sammen med dempede ferskentoner i Silent Serenity. Landet til slutt på antikkgrå på huset, stod mellom den og varm grå. Er enda litt i tvil om jeg valgte riktig :) Er det stor forskjell, vanskelig å se på fargeprøvene?


Har et smalt litt høyt hus fra tallet, med veldig smale lister rundt vinduene. De fleste vinduene er skiftet, så de er fabrikkhvite. Nordmenn er tradisjonelle i sine fargevalg. Fargekartet gir en ryddig oversikt med konkrete.


Grønne vegger, Levende vegger. Plantevegger for privathus tilgjengelig for folk flest?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg