tirsdag 12. juli 2016

Test av maling utendørs

Finn Test Av Utendørs Maling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På malte fasader, kan svertesopp, hvis angrepet ikke har gått veldig langt, som regel vaskes av , sier Plesser til Dinside.

Classic-serien er alkydoljemaling til utendørs treverk. Serien består av grunnolje, mellom- og sluttmaling. Brukes til utendørs treverk som er ekstra utsatt for fukt. Bergen Malingfabrikks Husmaling samt Jotuns Demidekk maling og. Maling sin Mestermaling blant de beste i en stor test av utendørs maling.


Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Hvor mange strøk maling du trenger avhenger av om treverket er ubehandlet eller ikke.

Malemester Røneid har følgende kjøreregler: – Ubehandlet treverk skal ha grunning, og to eller tre strøk. En malersprøyte av god kvalitet koster fra et par tusenlapper og oppover. Gå sammen med venner og naboer og kjøp ei kvalitetssprøyte. Dere rekker å male gjerdet, husveggen eller garasjeporten før kulda setter inn, sier han.


Husk at sommeren er ikke over ennå. Klare (upigmenterte) behandlinger som olje og lakk beskytter ikke mot lysnedbryting. En viss beskyttelse kan oppnås ved tilsetning av UV-absorbere, men effekten blir likevel ikke så god som for pigmenterte systemer. De senket glansen fra gammel drygolin. Extreme har en glans som i utgangspunktet er ca 3 dvs at den mister ikke glans som reklamen sier.


Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Det er særlig begroingen som har gitt nedslående resultater. Folksam fraråder kjøp av disse malingene. Klær, sko, ryggsekker og mye mer.


Bredt utvalg og rask levering! Til enhver tid testes rundt 5. Jotun har også en teststasjon i Bergen. Testpanelene står utendørs i graders vinkel.


Test av vannbasert maling Test av vannløselig maling Hvilke maling er best til panelet eller dørene?

Vi har testet fire vannløselige malinger fra de. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha. Det finnes mange ulike typer maling , beis og dekkbeis til utendørs maling av trehus. For vårt hus, som ligger slik til at det er lite sol store deler av året, og dermed utsatt for sopp og alger, anbefaler Gjøco å bruke en maling som heter Herregård Maximal.


En ordentlig sprøytepistol er gull verdt hvis du skal male profilert kledning, stakitt eller andre ting med krinkelkroker. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget.


Er muren lagd av Leca-blokker eller Siporex som ikke inneholder armeringsjern, vil en åpen og pustende silikat- eller silikonmaling egnet for slike konstruksjoner være best. Mange skal bruke deler av sommerferien på å male huset, men hva skal du velge. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling , slik som en akrylmaling for mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg