torsdag 14. juli 2016

Dekor til bryllup

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det eneste vi vet med sikkerhet er at det ikke fantes noe Til Bryllupet den gang, og antakeligvis heller ingen andre butikker eller fabrikker som konsentrerte seg om å tilby brudekjoler, tilbehør, dekorasjoner og pynt til bryllup. Pynt og Dekor til Bryllup. Derfor har vi en stor Bryllupskategori med alt du trenger til bryllupet. Mange velger ofte et fargetema til bryllupet , som går igjen i både blomster, dekorasjoner, print materiale som bordkort, menyer og lignende – ja selv i brudepikenes kjoler eller forloverens tørkle.


Populære fargetemaer er ofte hvitt i kombinasjon med farger som fersken, rosa, lilla, grønt eller gull. JK Dekor AS tilbyr utleie av dekor til bryllup , fest og mer. Vi tilbyr pynting av festlokaler.

Noen av våre varer og tjenester. Vi produserer dekor til ditt drømme bryllup. Produktene våre skaper hygge og feststemning til din familie og venner. Du vil finne både bilpynt til bryllupet , servietter, champagneglass, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, blomsterkurver, ballonger og annen dekor til bryllupet ! Lag en søt og morsom candybar til bryllupet ! Candybar har de senere årene blitt et populært innslag i mange bryllup.


Bånd Jute med lace 4cmx5m, nydelig bånd som fint kan brukes som dekor på feks kubbelys passer til både bryllup , konfirmasjon, bursdag og fest. Nummer 1-NOK 9inkl. Just Married Drops rosa innpakket i cellofan, kan brukes som pynt ellerl i gaveesker til gjestene i ditt bryllup. Drops selges som ferskvare og derfor ikke returneres.


Dette er en dag for å feire foreningen av to mennesker og aller mest, kjærligheten! Dette er dagen som planlegges fra de store tingene til de små, små detaljene. Her finner du alt av bryllupspynt til bryllup – et viktig element i en uforglemmelig dag.


I tillegg til brudebuketten lager vi blomstersmykke til forlover, brudens far og matchende buketter til brudepiker, samt hårpynt, dekor til brudebil, kirke, selskapslokale og bordpynt. Vi tar på oss hele oppdrag med pynt og dekor til bryllup og fest. Vi leier også ut store, flotte vaser til dekor av lokalet, kirken osv.


Stor gavepose til bryllup med tekst: On your wedding day.

Nydelig som dekor på lysfat og til dekorering av festbord og kakebord. Hvor mye har dere tenkt til å sette av til nettopp dette? Konfettikanon til bryllupet fylt med fargefull konfetti i flere former. Bride To Be - medalje.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup , dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Stilig skilt til bryllupsbilen produsert i kartong Passer til å ha i bakruten, eller til å feste der skiltet egentlig skal stå (Husk at det er påbudt å ha minst ett ekte skilt synlig på bilen) Kan også benyttes til annet enn bryllupsbil Skiltene måler ca. Derfor er det heller ikke tilfeldig det vi har samlet av nettopp bryllups-dekorasjon og pynt. Når vi sender skiltene, brettes de ikke - men de bøyes for å. I en jungel av festartikler har vi valgt ut kun det beste til ditt bryllup.


Vi har alt fra bordkort, ballonger, kakepynt til morsomme hangover cure kits til gjestene. Vi er spesialister på moderne ballongdekor, og her kan du også trykke tekst på ballong. Sjekk vårt store utvalg av pynt til festlokale!


Vi har pynt til alle anledninger: bryllup , dåp, konfirmasjon, bursdagsselskap, baby shower, utdrikningslag osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg