onsdag 13. juli 2016

Dansk keramikk

Keramikk og porselen. Dansk Håndværk, Kompagnistræde 2 er et felles utsalg med smykker, keramikk , treleketøy og strikk. Ditte Fischer støper stilreine former i porselen, og har utsalg i Læderstræde 14. Mye av keramikken er uglasert med farget porselen, som de tynne, stilreine båtene.


Flott brukskunst fra Hjertholm, dansk design.

Alle delene er unike. Designet av Elin Krebs. Serviset er en blanding av blått og grønt i bunnfarge. Totalt er der deler. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk.


I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Johgus keramikk fra Bornholm.

Norsk keramikk Holmenkollen fra Lys og Lykke. Skål fra Figgjo Flint fra Bevare meg vel! Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL. Hvis du har pyntegjenstander liggende hjemme å samle støv så kan det hende at noen andre er interessert i dem, så hvorfor ikke lage en auksjon? Hos auksjonshuset Lauritz.


Da Den danske keramikfabrik åpnet dørene på den idylliske øya Bornholm i januar i år, var det en milepæl for ny, dansk keramikk. Borg og Hank keramikk Denne håndlagde og signerte keramikkvasen kommer fra Borg keramikkverksted Borg 304. Glass og keramikk er håndplukket og vil gjerne bidra til den rette stil og stemning i ditt hjem. Søholm dansk keramikk.


Det handler om varme. Du finner mye spennende innen vår kategori for brukskunst. Mye morro og spennende gamle leker som dukker, lykketroll og gamle leke biler. Stort utvalg av porselen fra Norges største porselen produsenter som Porsgrund porselen, Figgjo porselen, Stavanger Flint og Egersund Porselen selges billig. Des vases aux services de table, vous trouverez tout.


Våryr keramikk fra dansk pioner. Sørlandet Kunstmuseum viser verk av den danske keramikeren Salto som boltrer seg i naturens energi med full kraft. Dansk keramikk inspirert av arktisk lys Tromsøjenta Silje Bartolj (31) har de siste årene laget keramikk i København, i farger inspirert av det arktiske lyset.

Nå viser hun kunsten i hjembyen for første gang. Mitt navn er Kjetil Almvik og jeg er en ivrig samler av keramikk. Har prøvd etter beste evne å lage min egen hjemmeside hvor alle har mulighet å se fine bilder på bra norsk keramikk.


Senteret fungerte i flere år med ca. De senere årene har stedet fungert som kunstsenter med vellykkede kunstutstillinger. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg