mandag 11. juli 2016

Lerret europris

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Inkluderer gratis oppheng. Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.

Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Her finner du alt du trenger for å slippe løs din indre kunstner - Europris. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Kunstnerkvalitet med medium struktur.


Dette lerret er i dag vårt mest solgte, også blant våre mest kjente kunstnere, og utgjør mer enn av vårt totale lerretsalg. Et utrolig sterkt og stabilt lerret til små og store flater. Kilerammer og lerret.

Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. De nedtrekkbare lerretene kan du også få med elektrisk motor.


Velg og vrak blant maling og lerret ! I tillegg er det rabatt i nettbutikken (eller for hvis du handler i butikk) på maling og medier fra Panduro Acrylic. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Her er det mye å spare, og vi sender over hele landet.


Lag dine egne lerret. Etter mer enn år i bransjen kjenner vi markedet godt, og våre lerret er meget populære blant flere av våre mest kjente kunstnere! Bestill Online i dag og få rask levering. Men til øving og morro pleier jeg å kjøpe på feks claes ohlson, de har 3pk i div str til overkommelig pris.


Ellers er et triks å kjøpe ferdigtrykkede lerret på salg -Feks så kjøpte jeg tre store lerret til 10kr stk med noe glorete trykk på i dag på Nille. Ferdig oppspent lerret i flere kvaliteter og prisklasser. Blindrammer i kvalitetsfuru fra Danmark i. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer.


Lerret på rull fra Claessens i Belgia.

Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Jeg pleier å handle maling og lerret på europris. Det er ganske billig, også er jeg ikke noen proff maler så jeg trenger ikke det beste utstyret. I Elite Foto-butikkene finner du et stort utvalg rammer i ulike farger og størrelser. Vi har også et rammeverksted som lager rammer på mål.


Velkommen til Panduro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg